Anders Blichfeldt - 'Docteur Bob' nyt soloshow

#
Torsdag den 10. marts 2016 kl. 18:30

Anders Blichfeldt har en stor stemme og en stor personlighed. Han er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma – det er “En mand og en guitar”, når det er bedst.

Med det nye show og den gådefulde titel 'Docteur Bob' tager Anders hul på en helt ny side af sin historie, ved at have skrevet en håndfuld nye sange om nogle af de skæve, sjove, og mærkelige oplevelser Anders har haft som sanger og guitarist i Big Fat Snake igennem 25 år. Men en ting er bandet, det er kun halvdelen af historien. Anders har også skrevet nyt om det sjove, svære og nogen gange helt utrolige ved at være familiemenneske med fire børn og et langt ægteskab i bagagen.

Vi får selvfølgelig også de mange sange vi kender og elsker fra bagkataloget spillet helt simpelt af 'En mand og en guitar'.

Nyt album

I efteråret 2015 udgives albummet 'Docteur Bob' som en optakt til turneen i 2016. Albummet er det andet album med danske tekster fra Anders Blichfeldt, og rummer nye sjove, nærværende sange om Anders' og vores alle sammens liv. Albummet kan købes til koncerterne på CD og Vinyl.

Vinyl-orkester

Anders Blichfeldt har udvidet sit onemanshow med et nyt medlem; en pladespiller! Baggrundsmusik fra det nye album, samt diverse effekter kommer fra særlige LP pres som Anders har fået lavet til lejligheden. Lyden af pick-up'en der rammer sporet på LP'en, knaser lidt, og musik der lyder som det skal, bliver en del af oplevelsen når den gode Docteur kommer på besøg. Der er i sandhed lagt op til en anderledes aften.

Udpluk af anmeldelse

"Anders Blichfeldt fortæller åbent om både sit liv og sin musikalske karriere; de største oplevelser og de værste nedture. Som publikum får man et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. En aften med Anders Blichfeldt er en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange.

Kig sangskriveren over skulderen og få et glimt af hans inspirationskilder, smerter og glæder – det er humoristisk, livsbekræftende, og frem for alt, dybt underholdende."

Pris pr. person:

Show 250 kr.
Show og spisning 450 kr.
+ billetgebyr 15 kr.


* Menu: lakseroulade i spinatsvøb med grøn dressing og flute samt krydderstegt kalvefilet med tilbehør


Arrangøren oplyser

Baren er åben 18.15- 22.15