Helle Hein

#
Tirsdag den 20. marts 2012 kl. 19:00

”Primadonnaer på arbejdspladsen”

Kender du primadonnaen på din arbejdsplads? Den egocentrerede kollega eller medarbejder, der kræver særbehandling og mener, at regler er til for alle andre end dem?
Helle Hein er kvinden bag den rapport om ledelsen og primadonnaerne på Det Kongelige Teater, der fik både pressen og stolen under balletchefen til at ryste.

I dette foredrag gives et helt andet syn på primadonnaerne. Gennem mange års casestudier blandt andet i sygehusvæsenet og på Det Kongelige Teater præsenterer ph.d. Helle Hein en nyudviklet motivationsteori, der går bag om myterne på primadonnaerne. Du præsenteres for en model for fire forskellige medarbejdertyper – herunder en nyfortolkning af primadonnaen – som motiveres af noget forskelligt, går på arbejde med forskelligt formål, og som derfor opfører sig forskelligt på arbejdspladsen og har vidt forskelligt ledelsesbehov.

Forstår man de fire arketyper, vil man også selv kunne bidrage til at skabe en endnu bedre arbejdsplads med rum til forskellighed og med en motivation i top. Gennem fortællinger fra især Rigshospitalet og Det Kongelige Teater bliver du klogere på dine kollegaer, dine medarbejdere – og dig selv!

Tirsdag den 20. marts 2012 kl. 19.00
På Godset i Kolding
Pris kr. 167,- inkl. billetgebyr

Teknisk arrangør: FOF Kolding

Arrangøren oplyser