Soroptimist velgørenhedskoncert

#
Onsdag den 10. februar 2016 kl. 19:30

Gør en mørk og kold februar aften lys og varm. En fantastisk musisk og underholdende aften, med operachef Jesper Buhl akkompagneret af hans kone pianist Hanne Bramsen Buhl. Aftenen skydes igang af Assens Gospelkor, som giver god energi til hele kirken.

Humoristisk operachef og gal konge.
Jesper Buhl er den meget synlige og hørlige chef for operahuset i Danmarks tredjestørste by – og en sjov ambassadør i arbejdet med formidling.
Jesper Buhl er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium og stadig aktiv som sanger. Stemmetype: En slags baryton med både ekstra dybe og ekstra høje toner af finkultur.
Han er gift med pianisten Hanne Bramsen Buhl og optræder meget ofte i hendes selskab. Parret har i tidens løb givet op mod 500 koncerter for børn og unge. En fantastisk indsats på et fantastisk vigtigt område.


Assens Gospel kor ledes af korleder Stig Möglich Rasmussen.
Stig Möglich Rasmussen har ledet flere forskellige kor, også flere gospel kor, både på Sjælland og Jylland. Han bor i Tinglev, men kører hver tirsdag til Assens for at øve med Assens Gospelkor i aulaen på Assensskolen.
Stig Möglich Rasmussen er dels uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium, dels som operasanger ved Klassisk Musikkonservatorium.

Arrangøren oplyser

dørene åbnes klokken 18.30
Gratis parkering