Karen-Marie Lillelund

#
Tirsdag den 10. april 2012 kl. 19:00

NYT 2012 FOREDRAG. ”Humor klarer hverdagen (tra la la)”

I dette helt nye foredrag “Humor klarer hverdagen” blæser Karen-Marie ind på scenen med en hel masse praktiske råd til at hæve humorniveauet i vores alle sammens hverdag.

Om sommeren er hun at finde på Bakkens Hvile som en af syngepigerne. Om vinteren er hun en gudbenådet foredragsholder, der er kendt for at få sine tilhørere til at more sig lige så godt som på Bakken - samtidig med at vi får brugbar og bundsolid viden med på vejen om, hvordan ”Humor klarer hverdagen”. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon går Karen-Marie Lillelund går lige i hjertet på publikum – topledere som avisbude. Hun er kraftfuld, enestående og topprofessionel.

Karen-Marie Lillelund er uddannet i dramaturgi og musik ved Århus Universitet
Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv. Der er en humoristisk vej til os alle - det gælder bare om at finde den.

Hørte du sidste år “Kommunikation med højt humør” er dette fortsættelsen, men også humor-nybegyndere gør klogt i at være med. En ting er sikkert: Med Karen-Marie kan det ikke blive kedeligt!

Tirsdag den 10.april .2012, kl. 19.00 i Teatersalen, Kolding Teater
Pris kr. 173,- inkl. billetgebyr

Teknisk arrangør: FOF Kolding

Arrangøren oplyser