Tvillinger med mål og jernvilje

#
Torsdag den 17. marts 2016 kl. 19:00

De blev berømte i alverdens medier, da de under navnet Team Tvilling i 2014 gennemførte Ironman Copenhagen - Steen som manden, der leverede muskelkraften og hans spastisk lammede tvillingebror Peder Mondrup, der sad i en oppustelig kajak, en specialbygget cykel samt løbevogn.

Torsdag den 17. marts kl. 19.00, Darum Kultur- og Fritidscenter

Danmarks verdensberømte Ironman de hårdføre, ambitiøse tvillinger blev født tre måneder for tidligt, og Peder Mondrup har tilbragt hele sit liv i kørestol
- i august 2014 gennemførte de som de første tvillinger i verden en Ironman sammen, Ironman Copenhagen 2014.

I deres foredrag fortæller Steen og Peder Mondrup - med masser af humor, varme og glæde - om deres vellykkede fællesprojekt, der gjorde dem til populært mediestof over hele verden og gav dem blod på tanden til at sætte sig nye store mål.

Tvillingeparret fokuserer på deres fælles drømme, mod og jernvilje - deres kolossale motivation og tro på, at man kan, hvad man vil, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger - også selv om man til daglig sidder i en kørestol.

Danmarks ´jerntvillinger´ stiller skarpt på deres kamp for at nedbryde tabuer og fjerne berøringsangsten mellem handicappede og raske mennesker og beretter om tankerne bag deres store Team Tvilling-projekt, der har formået at bringe tvillingerne endnu tættere sammen.

Arrangeres i samarbejde med Darum Kultur- og Fritidscenter


Arrangøren oplyser

Dørene til salen åbnes kl. 18.30.