Den STORE KanalSafari med Hjuldamper

#
Fredag den 29. april 2016 kl. 07:00

Enestående mulighed for at rejse/sejle på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Nordsøen til Østersøen.

Turen er arrangeret af JydskeVestkysten og Sort Safari® i samarbejde med Adler-Schiffe. Vi kører i bus fra grænsen og går om bord på den over 100 år gamle hjuldamper Freya i Brunsbüttel. Turen går herefter ind i NOK, som vi danskere kalder Kielerkanalen. Her sejler vi forbi idylliske landskaber, og vi passerer helt sikkert de rigtig store skibe, som også er på vej mellem de to verdenshave. Sørejsen slutter i Kiel.

På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte retter og om eftermiddagen et stort og lækkert kagebord. I bussen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin allerførste form var udgravet af vikingerne. Den nuværende er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen uden at sejle ind i dansk farvand.

Info
Prisen inkluderer: frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt bus fra Møgeltønder t/r.
Varighed: ca. 13 timer.
Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.
HUSK PAS og € til drikkevarer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.

Program:
07.00 Afgang med bus fra Møgeltønder

09.45 Ankomst Brunsbüttel / Kreystraβe
10.00 Afgang med hjuldampere Freya
Sejltur på Kielerkanalen NOK
Lækker Brunch Buffet
Lækker Kage Buffet
ca. 17.30 Ankomst Kiel / Bahnhofskai
17.45 Afgang med bus
ca. 20.00 Ankomst / afslutning i Møgeltønder
hed for en spadseretur langs havnen, hvor man på egen hånd kan opleve den store folkefest.


Teknisk arrangør: Sort Safari

Arrangøren oplyser

Mødested i Møgeltønder. Adressen oplyses på billetten