Den menneskelige væxtfaktor

#
Torsdag den 22. marts 2012 kl. 16:15

Den menneskelige væxtfaktor. Sådan får vi Danmark tilbage på sporet!

Denne konstellation har du ikke set før. En af Danmarks mest populære meningsdannere & samfundsrevsere; den karismatiske erhvervsleder Asger Aamund. Matchet af en Danmarks mest succsfulde og fremadstormende unge talentforskere; forfatteren Rasmus Ankersen. To af nutidens mest inspirerende og fremsynede danskere giver ved dette unikke arrangement deres bud på, hvordan vi kan definere, fremelske og fastholde talentet og ved hjælp af moderne, effektiv ledelse skabe den menneskelige væXtfaktor, der kan få Danmark tilbage på sporet. 

Danmark og danske virksomheder har store udfordringer, men de er langt fra uloselige. Asger Aamund og Rasmus Ankersen vil give deres konkrete bud paa, hvad der skal til for at faa Danmark tilbage paa sporet, og hvad det kraever af den enkelte virksomhed, den enkelte leder og den enkelte medarbejder.

Dette arrangement er for dig - uanset stilling, alder eller branche, der gerne vil have inspiration til hvordan du kan identificere og udvikle dine egne og andres talenter. Det handler om, hvordan du finder din motivation og skaber den vindermentalitet, som det danske samfund er saa afhaengig af for at komme forstærket igennem krisen.Det får du med hjem:
 - Hvorfor talent ikke er det, du troede, det var
 - Hvilke egenskaber & kompetencer, der karakteriserer den moderne, effektive leder
 - Hvordan du kan spille mere for at vinde og mindre for at undgå at tabe
 - En grundliggende indsigt i, hvad vækst er og hvodan vækst skabes
 - Hvorfor erfaring er en elendig indikator for, hvor dygtige folk er til deres job
 - Hvordan du antænder og genantænder din egen motivation
 - Hvordan kan Danmark finde sin plads i den nye globale verdensorden
 - Hvorfor det ikke handler om at have ret, men om at vinde
 - Vigtig viden til, hvordan du kan motivere dine medarbejdere og skabe flow på arbejdspladsen
- Alle deltagere modtager et GRATIS eksemplar af Rasmus Ankersens første bestseller "LEDER DNA" - signeret af Rasmus (værdi kr. 200)

Pris kr. 493,75

Guldminerne:
Hvis Danmark skal lykkes i den globale konkurrence, kræver det et mentalitetsskift. Mindre komfort, mere udvikling, mere talent. Rasmus Ankersen vil i dette foredrag give sig bud på, hvad der skal til, og hvordan toppræstationerne skal skabes. For den enkelte person og for hele virksomheder og organisationer.

Gennem de seneste fem år har Rasmus studeret hemmeligheden bag verdens bedste sportsfolk og de mest indflydelsesrige ledere. Blandt andet rejste han kloden rundt i seks måneder for at leve og træne i verdens bedste elitemiljøer.

Hvordan er det lykkedes én atletikklub, der træner på dieselbrændte græsbaner i Kingston på Jamaica, at vinde ni medaljer i sprint ved det seneste OL? Hvorfor kommer 35 af verdens 100 bedste kvindelige golfspillere fra Sydkorea, der med et ubarmhjertigt koldt klima og skyhøje greenfees kan skræmme de fleste golfspillere væk? Hvordan er det gået til, at en lille tennisklub med nedslidte faciliteter i Moskva på 10 år har produceret flere topspillere end hele USA og Storbritannien til sammen? Og hvad er årsagen til, at en lille etiopisk landsby med 30.000 indbyggere har skabt en række af verdens bedste løbere nogensinde? På baggrund af sine oplevelser og erfaringer som vil Rasmus give sit bud på, hvordan vi kan lære at bygge vores egen guldmine i Danmark.

Køb Rasmus Ankersens seneste bestseller "GULDMINERNE" på dagen eller bestil den her på siden og få den signeret af Rasmus på dagen. Specielt tilbud hos Speakers Club - køb Guldminerne HER til 150,- inkl. moms (normal pris: 250,-)

Om Rasmus Ankersen:
Rasmus Ankersen er præstationsudvikler og forfatter til bestsellerne ”En vinders DNA”, ”Leder DNA” og ”Opdragelse af en vinder”. Senest har han skrevet bogen ”Guldminerne”, der bliver udgivet world wide i 2012. Derudover er Rasmus en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere om performance og ledelse.

Han arbejder som performance coach for topsportsfolk og organisationer over hele verden og er dybt optaget af det faktum, at den globale magtbalance tipper i disse år, og hvad det betyder for det mindset, som Danmark og resten af den vestlige verden har brug for at forblive relevante. Blandt andet skrev han i foråret et kapitel under titlen "Hvordan skaber man sult i paradis?" til den daværende statsminister, Lars Løkke Rasmussens bog, Den Danske Drøm.

Om Asger Aamund:
Han har rundet de 70 år. Asger Aamund, den dynamiske erhvervsmand, der stadig sidder på formandsposten i Bavarian Nordics bestyrelse. Men alderen har bestemt ikke fået ham til at holde sig fra den offentlige debat - tværtimod synes han mere aktiv end nogensinde før.

Asger taler om, hvordan vi alle - som samfund, individer, ledere og virksomheder har muligheden for at tage ansvar og være med til at skabe nye vækst - på individniveau, på virksomhedsniveau og på samfundsniveau. Asger taler om, hvordan vi kun kan lykkes, hvis vi på tværs af partier, brancher og andre grupperinger bliver enige om vejen frem og støtter op om den i bred flok.

Asger er kendt i den brede danske befolkning for hans plads som fast medlem af Monopolet, hvor han hver måned hjælper danskere igennem deres dillemaer sammen med andre kendte danske meningsdannere.

Teknisk arrangør Speakers Club

 


 


Arrangøren oplyser

Arrangementet sluttet kl. 18:45