Carsten Knudsen

#
Fredag den 3. februar 2012 kl. 19:00

Show - Buffet - Live Music. En Showaften for alle sanser på Fåborg Kro med Carsten Knudsen Show (30 min.) og Claus Vestland duo, der ryster folk sammen med super musikalsk underholdning.

Carsten Knudsen - Kendt fra “De Nattergale” og “The Julekalender".

“ Se og hør resultatet af 30 fjumre år.”

Den alsidige entertainer, Carsten Knudsen, laver både Stand-Up, musikalske klovnerier og synger sange om Erling og Carla’s daglige kampe med klumper i sovsen, og de døde bambus i haven.....

De eksotiske rytmer og fremmede klange, spillet på instrumenter hjembragt fra de varme lande, samt IKKE MINDST Carsten Knudsen’s overraskende kropsudfoldelser, vil vække drifterne i publikum, når han smyger sig op ad mikrofonstativet, eller ryster med benene så selv “The King” måtte være misundelig..

En aften i selskab med Carsten Knudsen er garanti for et godt grin og reflektion over vores dagligdag!

“Hvis jeg som barn, var blevet fortalt at jeg skulle ende som entertainer, ville det have virket lige så langt ude på landet, som mit barndomshjem”


Claus Vestland duo...

Du skal holde dig langt væk, hvis du ikke kan lide go’ musik, underholdning og festlig stemning. Claus Vestland er på vej og så må man forvente ømme dansesko, hæse sangstemmer og ondt i de klappende hænder. Mange har prøvet på, at holde igen, men har spontant måtte overgive sig til Claus Vestlands forrygende party show. Festen er et musikalsk stormøde med musik af danske navne som eks. Thomas Helmig, Rasmus Seebach, Kim Larsen, Alpha Beat samt store udenlandske navne som Robbie Williams, James Blunt, Bryan Adams og mange andre.

Ingen bliver skånet - det er alsidigt og der er noget for en hver.

En fest der vil blive Husket!!

Fredag den 3. februar kl. 19.00 - 01.00 på Fåborg Kro
Pris inkl. buffet kr. 320,-
Præmie til bedst udklædte Gertrud Sand

Teknisk arrangør Fåborg Kro, Fåborg-Vrenderup-Idrætsforening og Fåborg Borgerforening

 

 

Arrangøren oplyser