Hans Pilgaard

#
Tirsdag den 28. februar 2012 kl. 19:00

Han er flere gange kåret som ”Årets mandlige tv-vært”.Nu kommer TV-darlingen og journalisten Hans Pilgaard til Haderslev med et af tidens mest populære og flottest anmeldte foredrag.

Humor – En måde at overleve på!

Foredraget omhandler både terrortrusler, fugleinfluenza, krig, gammelt kød, global opvarmning og passiv rygning! Der ER måske ikke meget at grine af – men derfor er det så vigtigt, at vi gør det! For vi har kun ét liv – måske kun denne ene chance for at ha´ det sjovt for alvor, mens vi er her.


Tirsdag 28. februar.2012, kl. 19.00

Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev

Pris kr. 167 inkl. gebyr.


Det er ikke altid nemt – men det er altid et valg. Og det er faktisk dit! Humor kan bruges som våben, som forsvar og som isbryder. Humoristisk sans forløser, giver håb og er den livsvigtige 7.sans. Fra ordforklaringen i ordbogen til krisen med kæresten. Fra besøget på sygehuset til tv-optagelsen, der gik anderledes end planlagt. Fra skænderiet der blev ødelagt af et grin til glimtet af håb om, at det hele bliver lidt bedre i morgen. Så vi lever – i stedet for bare at overleve…


Hos landets største foredragsarrangør, FOF København, skrev lederen; ”Hans var fantastisk i går – hvor er han bare aldeles vidunderlig! Og publikum stod op og klappede, da han var færdig – det har jeg godt nok aldrig oplevet i min efterhånden lange tid som foredragsarrangør. Det var perfekt på alle måder”.


Og en publikum skrev; ”Det var bare helt FANTASTISK! Hele vejen hjem i bilen skreg vi af grin!!!! I dag føler jeg det som om, at jeg har fået et skud vitaminer…”.


Teknisk arrangør: FOF Haderslev

Arrangøren oplyser

Dørerne åbnes en halv time før