Anders Lund Madsen

#
Mandag den 26. marts 2012 kl. 19:00

Tag det roligt. Alting er muligvis uoverskueligt, og ingenting går velsagtens helt efter planerne, men der er under alle omstændigheder ét sted, hvor De med sindsro kan sætte Deres hak: Anders Lund Madsen.

Han er så godt som allerede på vej, og når han træder ind af Deres dør, vil De slappe helt af og tage en dyb indånding i forvisningen om, at alting er ok igen. For det er det. Anders er altid i stand til at løfte stemningen, hvis den skal løftes, vende stemningen, hvis den skal vendes - eller simpelt hen blot forløse alt det, der ligger og venter lige under overfladen.

"Det kan ikke gå galt" er ikke bare titlen på dette foredrag. Det er Anders Lund Madsens motto, og ikke siden en en enestående uheldig episode i Århus Musikhus tilbage i 1999, hvor en utilfreds tilhører kastede en sko efter ham, har Anders Lund Madsen forladt en forsamling uden at have gjort den mere glad over at være i live. Det kan muligvis lyde banalt, men det passer. "Det kan ikke gå galt" kan ikke gå galt. Og samtidig bliver man klogere. Ikke meget, men lidt har også ret.

Publikum har været tilfredse allesammen, ligemeget hvor forskellige de har været. Undtagen dengang i Århus Musikhus i 1999. Måske også fordi Anders konfiskerede skoen. Han har den stadig. Som et sikkerhed for, at det aldrig mere går galt For det gør det ikke. Det kan ikke gå galt.

Mandag den 26. marts.2012 kl. 19.00
Teatersalen, Kolding teater
Pris kr. 178,- inkl. billetgebyr

Teknisk arrangør: FOF Kolding

Arrangøren oplyser

Dørerne åbnes en halv time før