Musikalsk foredrag med Silje Holtan og Marianne Toft

#
Torsdag den 10. december 2015 kl. 19:30

Kom og oplev to kunstneriske verdener sammensmelte til dette musikalske foredrag

Sanger og sangskriver Silje Holtan udkom i starten af foråret med hendes anden udgivelse, Picture Me, som ikke bare var den traditionelle udgivelse med musikken som det eneste fokus. Her samarbejder hun med Keramiker Marianne Toft som i sit eventyrlige univers fremstiller alt fra smykker, fliser til koppper med illustrationer fra naturen og stærke statements på.

Silje Holtan og Marianne Toft er begge meget inspireret af deres samarbejde og virkeligheden omkring dem. Begge føler de en samhørighed med naturen og i musikken er der brugt helt naturlige lyde som fx en våd hånd på lædersofa, slag på papkasser og elastik lyde som bliver samplet ind i sangene.

Deres samarbejde giver lytteren en helt ny dimension af oplevelse, da det ikke kun er hører sansen der skal benyttes, men også føle- og synssansen, som kommer i spil. Når man køber en CD følger der også et smukt unika armbånd med, hvorpå der er en kort tekst fra et nummer og en illustration fra coveret på CDen. På denne måde får man æren af at tage musikken på sig og fysisk føle musikken ved smykket.

Til dette arrangement kan du hører hele historien bag samarbejdet og hvorfor det er interessant at dele sine kunstneriske evner med andre, for netop her opstår magien.
Du hører musikken uden filter og oplever hvordan der i musikken er lavet et loop, hvor du som gæst oplever de mange lag der er tilstede i hver sang og hører lyden af de forskellige hverdagslyde som er lagt ind i musikken.
Marianne Toft fortæller om kreamikken og viser de forskellige muligheder indenfor hendes felt, føl og se alle de smukke kreamiske ting som er at finde i deres ''Picture Me'' kollektion.
Aftenen afsluttes med en koncert hvor sangene fra den nye plade vil blive spillet.

Silje Holtans single ''On and On'' har været ugen Hit Tip på P4 og tilmed ugens mest spillede.

Til smagsoplevelsen, kan vi anbefale en lækker middag på Hotel Arnbjerg inden det musikalske foredrag.

Dagens middags tilbud: 
Krydderstegt kalvefilet med stegte petitkartofler, vintergarniturer til kun 150,- per person
Middag fra kl. 18.00

Billetpriser pr. person
Abonnent: 145,- kr.
Øvrige: 195,-  kr.
+ billetgebyr 15,- kr.

Arrangøren oplyser

Til smagsoplevelsen, kan vi anbefale en lækker middag på Hotel Arnbjerg inden det musikalske foredrag.

Dagens middags tilbud:
Krydderstegt kalvefilet med stegte petitkartofler,
vintergarniturer til kun 150,- per person
Middag fra kl. 18.00