De 4 Tenorer

#
Torsdag den 19. november 2015 kl. 19:30

Oplev en eksklusiv aften, med top underholdning. Koncert med De 4 Tenorer er lige dele musikalsk ekvilibrisme og gennemført, professionel underholdning … tilsat en knivspids selvironi.

Torsdag den 19. november kl. 19.30, Alsion Sønderborg

Akkompagneret af den internationalt anerkendte pianist Irene Hasager leverer de fire operasangere en skøn blanding af danske og udenlandske “tenorhits” fra både opera-, musical- og croonerrepertoiret.

Publikum får chancen for at opleve sange såsom Nessun Dorma, Singing in the Rain, My Way, Danny Boy og Normann Andersens Den allersidste Dans fremført af store tenorstemmer med overskud og glimt i øjet.

Udover en omfattende koncertvirksomhed med De 4 Tenorer, har hvert medlem, ved siden af, succesfulde, professionelle karrierer og optræder på mange af landets scener såsom Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Det Ny Teater, Den Jyske Opera, Den Ny Opera osv.

Irene, Thomas, Jens Jacob, Torben og Magnus var allerede inden gruppens stiftelse i 2006 kolleger og nære venner.
Dette tætte samarbejde og venskab nyder publikum også glæde af, for efter flere års talrige optrædener, er de fem individualister blevet til én sammentømret, homogen, musikalsk enhed, som inviterer publikum indenfor i deres humørfyldte, energibrusende fællesskab. Inspirationen til deres show har De 4 Tenorer hentet hos forbilleder som Linie 3, Victor Borge og The Rat Pack.Arrangøren oplyser

Dørene til salen åbnes kl. 19.00