Julekoncert med Jette Torp

#
Tirsdag den 1. december 2015 kl. 19:30

Start december måned med en flot og stemningsfyldt julekoncert i en af Sønderjyllands smukkeste kirker. Jette Torp synger både danske og udenlandske julesange og der bliver mulighed for at synge med.

Jette Torp er uddannet i almen musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Hun blev kendt i en bredere offentlighed, da hun i 1992 medvirkede i Finn Nørbygaards show Biz. Året efter debuterede hun med sit eget show, men fortsatte også samarbejdet med Nørbygaard. Det resulterede i 1994 i showet Musik & Fis, der blev en stor succes. I 1994-1995 blev showet opført 170 gange over hele landet. Hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 1997 med "Utopia". Sangen endte på andenpladsen. Hun har sunget sammen med Århus, Ålborg og Sønderjyllands Symfoni Orkester og ikke mindst Radioens Underholdningsorkester, som hun lavede en del med. Det var også herigennem at hun lærte Kurt Ravn at kende. De sang i flere år sammen på turneer, i forb. med prinsebryllup i Schackenborg og på pladeindspilninger.

2010 blev et travlt år. Der blev indspillet juleplade, turneret med Dario Campe Otto i forbindelse med hans 50 års jubilæum (og halvfjerdsårs fødselsdag), spillet koncerter, kørt på motorcykel og meget andet. Så ringede telefonen. Instruktøren Jan Hertz ville høre, om hun kunne tænke mig at spille hovedrollen som Judy Garland - og hun gjorde det !

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18.00