Spis Bed Elsk - Fanø Bio

#
Tirsdag den 11. januar 2011 kl. 18:00

Oplev en super hyggelig aften i selskab med Dortea Berg-Jensen og Sexolog Anette Juhl.

Filmen ”Spis, bed og elsk” med Julia Roberts i hovedrollen, efter Elizabeth Gilberts bestseller, får vi en fantastisk rejseoplevelse gennem simpel mad, indre ro og kærlighedens skønhed. En film med rejseoplevelser fra selve livet, vist i smukke billeder fra Italien, Indien og Bali. Vi kan med filmen lade os inspirere til at leve livet med passion og i balance, og til at turde søge både ind i sjælen og ud i verden.

Pris kun kr. 160,00

Så meget får du for så lidt:

- Tapas

- Meditation v/Clairvoyant Dortea Berg-Jensen

- Oplæg om Tantra, kærlighed og nærvær v/Anette Juhl

- Film: Spis Bed Elsk


Lad din rejse gå til Fanø Bio i Nordby, hvor vi den 11. januar 2011 invitere på lækker italienske tapas, efterfulgt af en afslappende meditation med clairvoyant Dortea Berg-Jensen, afrundet og krydret med kort oplæg om at elske af sexolog Anette Juhl. Aftenen afsluttes i de gamle hyggelige stole i den nyrenoverede bio med filmen ”Spis, bed og elsk”.

Tag færgen til Fanø kl. 17.50. Vi nyder tapas fra kl. 18.05 på Café StorM, som ligger ved siden af Fanø Bio. Vi mødes i biografen kl. 19.00. Filmen ruller fra kl. 20.15 og aftenen slutter kl. 22.50 færge til Esbjerg kl. 23.10.

Anette Juhl:
Anette er 44 år er uddannet massageterapeut, sexolog og parterapeut. Hun arbejder med massage, terapi og healing fortrinsvis i sin klinik i Varde. Anette underviser kommende sexologer og parterapeuter i sensualitetstræning og nærvær hos Joan Ørting Aps. Anette kan kontaktes på
60 95 87 25 eller anette@juhl.mail.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangøren oplyser

Tag færgen til Fanø kl. 17.50. Vi nyder tapas fra

kl. 18.05 på Café StorM, som ligger ved siden af Fanø Bio.