En søndag på Als

#
Søndag den 19. august 2012 kl. 12:25

Publikum får ikke blot en hyggelig dag i Augustenborgs smukke park. Det bliver også til en forrygende udflugt til en lang række musikalske genrer.

Foreningen Alskoncerten.dk og SMUK - Slesvigske Musikkorps præsenterer

 

Søndag 19.  august 2012 - Augustenborg Slotspark - open air koncert

 

Musical highlights

Klassiske favoritter

Musikalske evergreens

Soul/Jazz - Pop/Rock

Fællessang & storskærm

Flere info på

www.alskoncert.dk

 

Giv en skøn musikoplevelse i julegave til familie, venner og bekendte

 

Pris med JV-abonnement 240 kr.

Pris uden JV-abonnement 280 kr.

+ billetgebyr 15 kr.

 

Prisen gælder til 30.04.2012

 

Teknisk arrangør: Alskoncerten.dk

 

Den 12. udgave af Alskoncerterne den 19. august 2012

Når Alskoncerten 2012 er overstået, vil ca. 65.000 personer gennem de sidste 12 år have fået en kæmpe koncert- og naturoplevelse i en af Danmarks smukkeste open air koncertsale - Augustenborg Slotspark. Koncerten er samtidig blevet en god tradition i forbindelse med det årlige familietræf, ligesom mange firmaer bruger arrangementet til den årlige firma-/personaleudflugt.

 

Konceptet

for en Søndag på Als er musik af høj kvalitet, koblet med en spændende naturoplevelse med fjordudsigt - og alt dette, krydret med lækkerier til ganen fra hjemmelavede eller indkøbte luksus madkurve, gør at alle oplevelsessanser bliver udfordret på dagen. Denne unikke oplevelsescocktail tiltrækker hvert år ca. 5-6.000 personer, til regionens største open air slotskoncert.

Musikalsk er der tale om klassiske evergreens, musical highlights, danske klassikere, vokalsang og kendte pop/rock og soul/jazz numre samt folkemusik, så der er serveret til en forrygende musikalsk cocktail.

Publikum medbringer selv borde, stole og tæpper, og som tidligere år er der mulighed for at medbringe sin egen hjemmelavede picnickurv, bestille en på koncertens hjemmeside eller købe frokosten i de opstillede salgstelte. Det eneste man ikke selv må medbringe er øl, vin og vand (som vil blive konfiskeret ved indgangen), men kaffe / the og en snaps til silden er velkommen. Publikum har adgang til koncertområdet fra kl. 10:00 hvor der er en unik mulighed for at overvære lydprøverne. Selve koncerten varer ca. 4½ time med start kl. 12:25 og slut kl. 17:05.

 

Årets solister

Sigurd Barrett, Kim Sjøgren, Christoffer Brodersen, Annette Heick, Trine Jepsen og Good News
Derudover offentliggøres der yderligere 1 solist i løbet af kort tid.

 

SMUK - Slesvigske Musikkorps

vil igen i år være Alskoncertens musikalske rygrad. Orkestret er et af Danmarks bedste brass big bands og utroligt populær langt udenfor Sønderjyllands grænser, så publikum har virkelig noget at glæde sig til. I orkestret indgår en professionel rytmegruppe, som på dagen er udvidet med et ekstra keyboard og en guitarist. Dirigent annonceres senere.

 

Danfoss Orkestret

det 38 mand store populære lokale brass band under ledelse af dirigent, John Frederiksen er en fast del af programfladen til Als koncerterne. Danfoss Orkestrets repertoire er omfattende og alsidigt og spænder fra marcher, musicalmelodier og evergreens til større brass band værker. Orkestret stille med egen gæstesolist - navnet offentliggøres foråret 2012.

 

Storskærm

Ved siden af scenen, så publikum - også på afstand kan følge med i, hvad der sker på scenen og dermed få en mere personlig koncertoplevelse.

Personale & firmaudflugt

Blandt mange personaleforeninger og virksomheder er det blevet en god tradition, at man benytter arrangementet til den årlige firmaudflugt og til at servicere udvalgte kunder.

 

Koncertbilletter med spisning

I år bliver det igen muligt for sponsorer hos Sønderjysk Elitesport at købe VIP-billetter inkl. spisning til vores sponsortelt. Billetterne købes gennem Sønderjysk Elitesport A/S. – der bliver dog kun et begrænset antal af disse billetter - se billetbestilling.

 

Medbring selv madkurven

Man kan selv medbringe sin egen lækre madkurv. Alternativt kan man købe mad og drikkevarer i de opstillede salgstelte og så nyde madkurven eller den købte mad i den skønne natur på medbragte tæpper, stole og borde til tonerne af musikalsk top underholdning. Arrangørerne understreger at  - Der ikke må medbringes drikkevarer -øl, vin og vand på koncertområdet og at det i givet fald vil blive konfiskeret ved indgangen.

 

Sponsorer

Til stor glæde for arrangørerne fortsætter et mangeårigt samarbejde med sponsorene Danfoss, Linak og Sydenergi i 2012, et samarbejde som er med til at gøre det muligt at fastholde og udbygge kvaliteten i arrangementet.

 

 

Arrangøren oplyser