Nordeuropas Monaco ... Sild!

#
Lørdag den 29. august 2015 kl. 07:30

JydskeVestkysten og Sort Safari® inviterer i samarbejde med Adler-Schiffe på en helt speciel éndagstur til Nordeuropas Monaco,

Turen foregår med skib, bus og tog og er en rejse gennem flot natur, eksklusive turistområder og dansk kulturhistorie, idet den danske konge ejede dele af øen. Turen byder på en fiskemenu på en af de mange fiskerestauranter i List. Kort og godt, et eksklusivt mini-cruise med udsigt til luksus. Der venter deltagerne en stor og anderledes oplevelse af flot, uforstyrret natur og ikke mindst luksus og rigdom.

Der er busafgang fra Møgeltønder kl. 07.30 til en spændende tur gennem marsken med dens særlige historie om stormfloder, grever og danske konger. På Nordstrand går vi om bord på Adler-Express og sejler en flot tur gennem Vadehavet forbi flere øer og lægger til på sydspidsen af Sild, Hörnum. På sejlturen serveres der morgenmad. På Sild stiger vi om til bus, som bringer os rundt på Sild. Vi spadserer rundt i den eksklusive by, Kampen, der har alt hvad hjertet kan begære af de kendte og dyre mærkevarer og ikke mindst Tysklands dyreste feriehuse. Herefter kører vi til nordspidsen, havnebyen List, og nyder en fiskemenu på en af byens mange fiskerestauranter.

Busturen fortsætter til Westerland, hvor vi også oplever strandpromenaden og det fornemme feriemiljø. Hjemturen foregår med tog over Vadehavet, en oplevelse i sig selv! Bussen samler os op i Klanxbüll og kører retur til Møgeltønder.

Pris Pr. person
Abonnent: 835 kr.
Øvrige 885 kr.

Husk at oplyse kunde nr. i beskedfeltet i forbindelse med betalingen

Info
Prisen inkluderer: sejlads, morgenmad, middag (fiskemenu), tog samt bus fra Møgeltønder t/r. Varighed: ca. 12 timer.
Mødestedet fremgår af din billet.
HUSK PAS og € til drikkevarer.

Arrangøren oplyser

Info
Varighed: ca. 12 timer.
HUSK PAS og € til drikkevarer.