Lizl Rand og Julia Lahme

#
Søndag den 4. oktober 2015 kl. 09:30

Hør en ærlig og livsbekræftende beretning fra tidligere chefredaktør Lizl Rand om at have succes udenpå og stor angst indeni. En beretning om at arbejde sig fri af angsten og tilbage til livet. Herefter er der brunch og bobler inden Julia Lahme fortæller om Kvinder, stress & perfektionisme.

Med humor og selvironi spidder Julia sin generation af kvinder, perfektionismen og følelsen af aldrig at være nok – og viser samtidig en konkret vej ud af den.

Søndag den 4. oktober, Comwell Kolding

Program:
kl. 9.30 Lizl - foredrag om Angst (hendes egen historie)
kl. 10.15 Brunch og Champagne
kl. 11.15 Julia Lahme - Kvinder, stress & perfektionisme
kl. 12.00 Tak for i dag

Lizl Rand
Kom stærk ud af din angst - foredrag
Et foredrag baseret på bestselleren ”Kom stærk du af din angst”

250.000 danskere lever med angst. Det er så mange, at man kan kalde angst for en folkesygdom. I Kom stærk ud af din angst fortæller journalist, forfatter og tidligere chefredaktør Lizl Rand for første gang sin personlige historie om at være styret af angst i ti år.

”Jeg ligner åbenbart ikke én med angst. Jeg har gennemført flere uddannelser, klaret en masse udfordrende jobs – bl.a. som chefredaktør på fem magasiner – så kan det nu passe? Men man kan sagtens ligne en succes udenpå og være bange indeni. ”

En aften for 18 år siden sidder journalist og chefredaktør Lizl Rand ved middagsbordet med mand og barn og oplever pludselig at væggene er ved at styrte ned over hende. Det bliver starten på ti år, hvor angsten styrer hendes hverdag: hun har angst for at gå til møder, angst for at spise sammen med andre, angst for at køre i bus og tog. Bare det at handle en liter mælk i supermarkedet bliver en uoverskuelig opgave. Men udadtil opretholder hun facaden og succesen, med støtte fra lidt alkohol og en beroligende pille før vigtige møder.

Hvad angst kan få af uhyggelige konsekvenser, har Lizl Rand prøvet på sin egen krop. I dag er hun fri af angsten og fortæller helt uden omsvøb om, hvordan hun har arbejdet sig fri af angst og tilbage til livet.
Et foredrag der viser, at det er muligt at komme styrket gennem en krise og at der i enhver nedtur ligger en værdifuld læring.

Julia Lahme

Hvor perfekte er det lige vi skal være?

Et foredrag til kvinder og mænd – om hvorfor kvinder siger nej tak til ledelsesansvar men ja tak til selvpineri.

Det på tide at se nærmere på, hvorfor det stadig mest er kvinder der går ned med stress, hvorfor det er kvinder, der fraskriver sig ansvar i ledelse, men gerne tager tjansen som projektleder i hjemmet.

Julia Lahme skriver klummer i Femina, Magasinet Skøn og driver bloggen julialahme.dk, hvor netop kvinders selvbilleder er et gennemgående tema.

Julia Lahme er forfatter til fem bøger, blandt andet bestsellerne Hvor Lagde Jeg Babyen og Sandheder Fra En Løgner, og har gennem tiden holdt flere hundrede foredrag om netop kvinderoller og identitet.

Dagen arrangeres i samarbejde med Comwell Kolding

Arrangøren oplyser

Program:
kl. 9.30 Lizl - foredrag om Angst (hendes egen historie)
kl. 10.15 Brunch og Champagne
kl. 11.15 Julia Lahme - Kvinder, stress & perfektionisme
kl. 12.00 Tak for i dag