Jules Verne Safari

#
Lørdag den 25. juli 2015 kl. 07:30

Enestående mulighed for at sejle i kølvandet på den verdenskendte forfatter Jules Verne – der bl.a. skrev Jorden rundt på 80 dage. Vi sejler fra Rendsburg via Kielerkanalen og slusepassager ind på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse frem til Süderstapel.

Genoplev eventyrforfatterens sejltur på Ejderen.

Enestående mulighed for at sejle i kølvandet på den verdenskendte forfatter Jules Verne – der bl.a. skrev Jorden rundt på 80 dage. I juni 1881 sejlede Jules Verne med sit eget dampskib, St. Michel, på Ejderen mellem Nordsøen og Østersøen – en tur, han beskrev i begejstrede vendinger, og hvor en delstrækning nu kan genopleves sammen med JydskeVestkysten, Sort Safari® og Adler-Schiffe.

Vi sejler på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse, hvor vi genoplever Jules Vernes eventyrrejse med – efter datidens målestol – imponerende kanalanlæg og maleriske byer. På turen gennem det smukke slesvig-holstenske landskab passeres flotte og dyrerige natur-områder som naturvejlederen vil ”åbne op for” med spændende natureventyr.

På turen byder vi på en stor brunchbuffet og om eftermiddagen en kaffe/kagebuffet.

Info
Prisen inkluderer: frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt busMøgeltøner t/r.
Varighed: ca. 11½ time.
Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.
HUSK PAS og € til drikkevarer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg Bergenhusen, Friedrichstadt m.v

Program 2015:
• 07.30 Afgang fra Møgeltønder
• 09.45 Ankomst til Rendsburg (Obereiderhafen)
• 10.00 Afgang med skibet Adler Princess
Sejltur på Ejderen med passage af sluse
• Luksus Brunch Buffet
• Luksus Kage Buffet
• 15.45 Ankomst til Süderstapel
• 16.00 Bus retur

På turen fortæller naturvejlederen om landskabet, områdets historie og ikke mindst om Jules Vernes tur gennem samme område i forrige århundrede, en rejse som satte spor i hans forfatterskab.

Teknisk arrangør: Sort Safari

Arrangøren oplyser

HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.