Nytårskoncert inkl. vinterbuffet

#
Søndag den 29. januar 2012 kl. 18:00

Synes du også, at nytårsfesten slutter alt for hurtigt? Hold liv i stemningen, og tag med til ”SMUK Nytårsshow 2012”

Skyd nytåret i gang med Erann DD, Jette Torp og SMUK

 

Søndag d. 29. januar kl. 20.00 i Skærbæk Fritidscenter.

 

For første gang tænder de 16 musikere fra Slesvigske Musikkorps op i det store musikalske fyrværkeri i Skærbæk og serverer fejende flot musik tilsat godt med musikalske løjer til det festglade publikum.

 

Til ”SMUK Nytårsshow 2012” har Forsvarets musikalske ambassadører allieret sig med to populære solister, som kan skyde nytåret ind med maner: Jette Torp og Erann DD, og sammen vil de præsentere et overflødighedshorn af sange i helt nye arrangementer for SMUK’s velklingende messinglyd og de to solister.

 

Jette Torp har, siden hun i slutningen af 80’erne slog igennem med sangtrioen Dirty Dolls,  placeret sig solidt på den danske underholdningsscene. Hendes samarbejde op gennem 90’erne med entertaineren Finn Nørbygaard, de talrige optrædender med landets symfoniorkestre, hendes mange CD-indspilninger, og sidst, men ikke mindst hendes stærkt anmelderroste rolle som Judy Garland i musicalen “End of the Rainbow”  i starten af 2011 har bevirket, at hun nu fremstår som en særdeles populær og markant skikkelse på den danske musikscene.

 

Erann DD har i flere år tilhørt “Toppen af Poppen” som en af de dygtigste og mest alsidige kunstnere i den danske musikbranche. Hans positive, følsomme og funky soul stil har publikum i den grad taget til sig, og siden han i 90’erne strøg ind på de danske hitlister, har han manifesteret sig som en af de ypperste mandlige solister, vi har herhjemme. Erann DD udkommer med et nyt album i efteråret 2011, og ved ”SMUK Nytårsshow 2012” har han lovet at diske op med både nye sange og tidligere hits, så mon ikke der bliver mulighed for at nynne med på et eller flere af hans kendte numre?

 

SMUK er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps. Det seksten mand store orkester, der har hjemsted i Haderslev, har gennem hårdt arbejde skabt en legeplads for alle musikalske stilarter. Det gælder alt fra festlige marcher over klassiske mesterværker til nutidige hits. Og rækken af solister, der har optrådt sammen med SMUK, tæller navne som Kurt Ravn, Søs Fenger, Cæcilie Norby, Barbara Hendricks og den verdensberømte jazzpianist Niels Lan Doky med flere.

 

Koncertbillet 195 kr.

Koncertbillet inkl. vinterbuffet 364 kr.

+ billetgebyr 15 kr. pr. billet

 

Teknisk arrangør: Skærbæk Fritidscenter

Arrangøren oplyser