KvindeForum 2015 – LIVET PÅ KANTEN

#
Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 16:30

Gå ikke glip af Kvindeforum 2015 - nu også for mænd!

Med masser af plads til begejstring og de helt store armbevægelser fortæller spændende kvinder - og mænd - om ‘Livet på kanten’ - med livet i hænderne, til hverdag og i krig, tilsat stjernedrys af anekdoter, roterende underliv og forbudte trin samt sprød dansk musik. Gå ikke glip af Kvindeforum 2015 - nu også for mænd!

Aftenens program

Livets alvorlige side - og om at gribe mulighederne

Charlotte Bøving er igen i år konferencier til Kvindeforum 2015 og indleder med temaet ‘Livet på kanten - i udkanten’ i Vestjylland. Charlotte fortæller om sin tilgang til livet som læge, om livets alvorlige sider og når livet ikke længere er en selvfølge. Om hvordan store begreber som ydmyghed og taknemmelighed er en fast del af hverdagen.

(Charlotte er til dagligt læge i Jugendhuset i Varde og derudover huslæge på TV2 Go’ Morgen Danmark hver anden mandag, konferencier på Kvindeforum siden 2012, ivrig sportsudøver med både dans, håndbold, ironman og golf, dopingekspert og meget mere)

Motivation og Vilje

Jason Watt er kendt fra motorsportsverdenen som professionel racerkører. Han inddrager os med sin personlige fortælling som privatperson og sportsmand, før og efter den ulykke, der med ét ændrede hans professionelle karriere som racerkører. Nøgleordene er motivation, vilje og dét at sætte sig mål og fighte for at nå dem. Hans foredrag er på én gang motiverende, underholdende og sætter gang i tilhørernes refleksioner.

Glamour i skyggesiden

Stjernestylisten Dennis Knudsen styler en heldig deltager blandt publikum og viser, hvordan man lægger en pæn og præsentabel make-up. Undervejs fortæller Dennis også om glamourens skyggesider og livet med op- og nedture. Som har gjort ham til den mand, han er i dag.

Når græsset altid er grønnere hos naboen

Hvad og hvem former os som menneske? Mød skuespillerinden Susse Wold, som ud fra sin selvbiografi ”Fremkaldt” vil fortælle os om, hvordan vi higer efter det, de andre har – og dermed fjerner fokus fra vores eget liv. Susse fortæller om medgang og modgang i livet, sin unikke måde at møde verden på og slutter med humoristiske glimt fra en lang og succesrig karriere på teater og film.

‘Mine øjne de skal se’

Drøm dig hen til Lis Sørensen og hendes vuggende pop-ballader - når Lis slutter aftenen af med sin dejlige musik og kendte sange som bl.a.’Mine øjne de skal se, Brænder, Indtil dig igen, Fuld af nattens stjerner, Langt fra Ækvator’

Lis har stort set udsolgt på hende 2015-turne´ - du får en unik mulighed for at høre hendes dejlige sange på Kvindeforum 2015

Prisen for Kvindeforum 2015 (inkl forplejning og goodie-bag)

Abonnent: 495 kr.
Øvrige: 545 kr.
+ billetgebyr 15 kr.

Du får
-
Sunde og lækre tapas af lokale og sæsonbestemte råvarer, æbleshot med skyr og makron, 1 glas vin eller (soda-) vand samt kaffe/te
- 1 lækker goodiebag med makeup-produkter, bog af Dennis Knudsen samt gaver fra vores sponsorer
- Inspiration fra vores sponsor-stande
- En hyggelig og inspirerende aften med spændende mennesker for kvinder (og mænd) i alle aldre, veninder, kollegaer, naboer.

Stor tak til sponsorene:
Club La Santa
Hvidbjerg Strand og Feripark
Michaels Automobiler
Varde Kommune
Marc Lauge
Danske Bank

Arrangeres af jvshop.dk og Jugendhuset i Varde.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes 15.30