Da Jes Dorph blev ramt af depression

#
Onsdag den 7. oktober 2015 kl. 19:30

AFLYST Jes Dorph fortæller om sit livs store krise, det hans far kaldte ”det nødvendige rullefald” – om ensomheden – om at turde forlade sin comfort zone og lade hjertet tale, både på arbejde og i privatlivet.

Onsdag den 7. oktober kl. 19.30, Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Jes Dorph er Danmarks mest alsidige tv-vært – og en erfaren mand, der gerne vil fortælle både de historiske, sørgelige, finurlige og kiksede ting, han har oplevet i rampelyset.

I løbet af 25 år har Jes optrådt som vært i Nyhederne, Station 2, Hvem vil være millionær, Go’morgen Danmark, Folketingsvalg, kongelige festdage, Olympiske Lege, Champions League fodbold – og i dag Go’aften Danmark på TV2.

Han har modtaget et hav af priser og berømmes for sin evne til at kombinere det personlige med det professionelle på skærmen. Han er mange gange kåret som landets mest troværdige mand. Men jobbet som tv-stjerne har også sine bagsider, og Jes Dorph deler ærligt og personligt ud af sine erfaringer med en depression og et alkoholforbrug, der var tæt på at ødelægge hans liv.

I 2011 blev Jes Dorph ramt af en dyb depression, der “pludseligt” viste sig under en togtur fra TV2 i Odense. Det næste år blev afgørende i den kendte tv-værts liv: Jes Dorph forlod sit job som Mr. News – han flyttede ”hjemmefra” og holdt op med at drikke alkohol. I tre måneder befandt han sig i et sjæleligt mørke, hvor han ledte efter glæden ved tilværelsen.

I dag er Jes kommet lykkelig ud af mørket – og netop vendt tilbage til TV2 og værtsjobbet på Go’ aften Danmark og de store kongelige begivenheder.

Abonnent kr. 145,-
Øvrige kr. 195,-
+ gebyr kr. 15,-


Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19.00