Den STORE KanalSafari med Hjuldamper

#
Søndag den 5. juli 2015 kl. 07:00

Enestående mulighed for at rejse/sejle på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Østersøen til Nordsøen. Oplev de idylliske landskaber, mens vi passerer rigtig store skibe, der er på vej mellem de to verdenshave.

Turen er arrangeret af JydskeVestkysten og Sort Safari® i samarbejde med Adler-Schiffe. Vi kører i bus fra grænsen og går om bord på den over 100 år gamle hjuldamper Freya i Brunsbüttel. Turen går herefter ind i NOK, som vi danskere kalder Kielerkanalen. Her sejler vi forbi idylliske landskaber, og vi passerer helt sikkert de rigtig store skibe, som også er på vej mellem de to verdenshave.

På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte retter og om eftermiddagen et stort og lækkert kagebord. I bussen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin allerførste form var udgravet af vikingerne. Den nuværende er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen uden at sejle ind i dansk farvand.

Vi slutter sørejsen i Kiel og returnerer med bus til Danmark.

Info
Prisen inkluderer: frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt bus fra Møgeltønder t/r.
Varighed: ca. 13 timer.
Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.
HUSK PAS og € til drikkevarer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.

Program 2015:
• 07.00 Afgang med bus fra Møgeltønder
• 09.45 Ankomst Am Südkai, Brunsbüttel
• 10.00 Afgang med hjuldampere Freya
Sejltur på Kielerkanalen NOK
• Lækker Brunch Buffet
• Lækker Kage Buffet
• ca. 17.30 Ankomst Sartorikai, Kiel
• 17.45 Afgang med bus
• ca. 20.00 Ankomst / afslutning i Møgeltønder

Teknisk arrangør: Sort Safari og jvshop.dk

Arrangøren oplyser

Mødested i Møgeltønder. Adressen oplyses på billetten