Forårsfest i Hviding

#
Lørdag den 24. marts 2012 kl. 18:30

Buffet, stemning og dans

DE STORE  feat. Mads Løkkegaard og special guest: Henning Stærk

Lørdag den 24. marts kl. 18.30 - 01.30
Pris 300 kr. inkl kæmpe buffet

 

De sidste par år har De Store sat gang i forårsfesten i Hviding allerede under middagen, og i år er de så klar til at fyre den af  hele vejen. Med sig har de den lokale guitarhelt Mads Løkkegaard, der har spillet med Gud og hver mand fra Sko/Torp til Julie – og desuden har de medbragt det gamle rock-koryfæ Henning Stærk, der vil servere fede rockhits fra sin lange karriere. Der er lagt op til et brag af en fest i Hviding Hallen.

 

De Store:

Festbandet, der spiller en god portion af rock- og pophistoriens vigtigste numre med alt, hvad det indebærer. Her er alt fra Presley, The Beatles, Simon & Garfunkel og danske klassikere til nyere hits.  Alt sat sammen efter stemningen den pågældende aften og i høj grad publikums ønsker.

 

Med et velspillende band og en stærk vokal i front er fundamentet lagt til en festlig aften, der både indbyder til fællessang, dans, spontane indslag, nærlytning, eller hvad et opstemt publikum ellers kunne ønske sig - altid serveret med tør humor og et glimt i øjet.

 

De Store består af:

Thomas Fleron – Vokal, akustisk guitar

Troels Skjærbæk – Bas, vokal

Jesper Marcussen – Trommer

Special Guest: Mads Løkkegård – Guitar

 

Henning Stærk:

I 44 år har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på bemærkelsesværdige højdepunkter som medlem af grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i tre platinplader, tre guldplader, en grammy, en filmrolle (”Flyvende Farmor”) og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring i Danmark, USA og store dele af Europa.

 

Mads Løkkegård:

Oprindeligt fra Ribe og har i snart ti år spillet og skrevet for utallige artister, som fx. Julie Berthelsen, Sanne Salomonsen, Peter Belli, Sko/Torp, Søren Bregendal, Juncker, Ivan Pedersen, Mads Langer, James Sampson m.fl. Mads har også spillet med i utallige tv-shows som eksempelvis X-factor.

 

Arrangøren oplyser