Foredrag Maise Njor

#
Torsdag den 19. januar 2012 kl. 19:00

Maise Njor har skrevet en bog om, hvordan man stopper folk, som igen og igen overskrider ens grænser.

Kender du det, når nogen har overfuset dig, og du ligger vågen klokken 02.23 om natten og finder på det helt rigtige svar? Men der er det ligesom for sent, er det ikke? Maise Njor har skrevet en bog om, hvordan man stopper folk, som igen og igen overskrider ens grænser. Med eksempler fra sit eget og andres liv, fortæller hun om, hvad man kan gøre for at slippe for, at andre tramper på en. Desuden vil der nok blive læst op fra nogle af hendes andre bøger, og publikum er meget velkomne til at komme med eksempler på grænseoverskridende adfærd i deres eget liv, eller stille spørgsmål til forfatteren. Sammen skulle vi gerne gå gladere derfra - og være blevet bedre til at sætte vores grænser. Det meste kan løses med et godt grin ...


Torsdag den 19. januar 2012 kl. 19.00 – ca. 20.30. på Mungo Park i Kolding.

Pris JV-abonnent kr. 145,-
Pris Ikke JV abonnent kr. 175,-
+ billetgebyr kr. 15,-

Maise Njor (f. 1968) er journalist og har tidligere bl.a. udgivet bøgerne "Michael Laudrups Tænder" og "Charlie. Hotel. Oscar. Kilo." (begge med journalist Camilla Stockmann), "Er det her, der bliver bollet" (en børnebog med illustrationer af Nikoline Werdelin), "Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?" og senest "Livet for let øvede" med Fay Weldon.

Med bogen mit liv som mundlam - øser forfatteren Maise Njor øser endnu engang af egne oplevelser på sin sædvanlige humoristiske facon – og med hende i spidsen som selvudnævnt underhund bliver læseren ikke bare klogere, men samtidig også godt underholdt.

Journalist Trine Gregorius, de radikales Margrethe Vestager og skuespiller og instruktør Hella Joof er nogle af dem, som giver gode råd og fortæller om, hvordan de personligt har tacklet angreb og grænseoverskridelser.
Men Maise Njor har også rådført sig med eksperter – bl.a. en psykoterapeut og en familiecoach,
der fortæller om, hvorfor det med grænsesætning falder nogen så svært, og hvordan man kan blive bedre til det.

Dette er en selvhjælpsbog til folk, der ikke gider selvhjælpsbøger.
Og til dem, der gerne vil have et godt grin, selv om der ikke altid er noget at grine af.

Arrangøren oplyser

Dørerne åbnes kl. 18.30