Julekoncert med Stig Rossen - inkl. lækker julebuffet

#
Tirsdag den 13. december 2011 kl. 18:00

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange. Denne gang med Anna David som gæstesolist.

Julekoncert 2011 med Stig Rossen – og gæstesolist Anna David

I Skærbæk Fritidscenter den 13. december 2011

 

Traditionen tro tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stigs julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd’en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest”, og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Julekoncerten bringer os gennem nogle hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind sammen med Stig i ”Dejlig er jorden”.

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange, og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave kan folk godt begynde at glæde sig.

I år kan publikum desuden glæde sig til at opleve sangerinden Anna David som Stig Rossens gæstesolist.


Anna Davids karriere begyndte allerede, da hun var 14 år, og siden er der sket meget for denne fantastiske sangerinde og sangskriver. Hun har udgivet tre danske album, og i september 2010 udkom hendes fjerde album, som bl.a. indeholdt singlen ”BOW (for the bad girls)”.

 

Koncertbilletter fra kl. 20.00: kr. 295,-
Koncertbilletter inkl. buffet fra kl. 18.00: kr. 469,-

 

Teknisk Arrangør: Skærbæk Kursus og Fritidscenter

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 17.30 med billet inkl. julebuffet.
Dørene åbnes kl. 19.00 når billet uden julebuffet.