Sønderjysk Tattoo

#
Lørdag den 4. juli 2015 kl. 20:00

Er der noget, der er lige så populært som selve ringridningen i Aabenraa, så er det Sønderjysk Tattoo, der er fast indslag til Ringriderfesten lørdag aften ved Brundlund Slot. Det er Danmarks eneste Tattoo.

Vi glæder os til at kunne præsentere publikum for en flot buket af militære og civile musikkorps fra ind- og udland.

Publikum vil i år kunne opleve bl.a. Adest Musica fra Holland, Søværnets Tamburkorps fra Danmark, Fanfara Muzica Apelor fra Sortehavet, Rumænien, i skrivende stund arbejdes der med korps fra Sverige, Litauen, Polen og Østrig.

Årets gæstesolist bliver Annette Heick, kendt fra utallige musicals og koncerter.
Sønderjysk Tattoo er altid en stor succes, så der skal bestilles billetter i god tid. Der er plads til 1000 personer og der plejer at være fuldt hus. Vi forsøger hele tiden at forny os, og få nye orkestre med hvert år.

Vi vil have kvalitet frem for kvantitet og har altid korps med som man ikke umiddelbart ser andre steder. Eneste gengangere bliver Aabenraa Brassband, Den Sønderjyske Garde, Aabenraa Skoleorkester samt Aabenraas eget sækkepibeorkester Border & District Pipe Band Aabenraa, slutter Lars Husted, på vegne af Tattoo udvalget og som Tattooets manager, glæder sig til at kunne byde publikum velkomment i de smukke rammer bag Brundlund Slot.

Tattooet er ringriderfestens Benjamin, og er med til at skabe en både højtidelig og festlig stemning og give publikum en flot, musikalsk oplevelse, der ikke bliver glemt foreløbig. Dermed bliver Ringriderkomiteens arbejde med at skabe mange facetter af ringriderfesten i forsøget på af favne som mange publikum, ny tilkomne såvel som gamle, forskellige smag for underholdning, som muligt omkring en af Sønderjyllands stolte traditioner, nemlig ringridningen.

Priser:
Hoved Tribune

Voksen kr. 175,-
Barn kr. 125,-

Tribune
Voksen kr. 150,-
Barn kr. 100,-

Arrangøren oplyser