Gallaaften De 4 Tenorer

#
Fredag den 25. september 2015 kl. 17:30

Oplev en eksklusiv aften, med 3 retters mad, udvalgte vine og top underholdning fra De 4 Tenorer. Der vil blive dækket op ved runde 8 el.10 mands borde.

Koncert med De 4 Tenorer er lige dele musikalsk ekvilibrisme og gennemført, professionel underholdning … tilsat en knivspids selvironi.

Akkompagneret af den internationalt anerkendte pianist Irene Hasager leverer de fire operasangere en skøn blanding af danske og udenlandske “tenorhits” fra både opera-, musical- og croonerrepertoiret.

Fredag den 25. september kl. 17.30 På Gram Slot, Den Holstenske Lade

Ca. program
Kl. 17.30 Registrering
Kl. 18.00 servering forret
Kl. 18.45 De 4 Tenorer
Kl. 19.30 servering hovedret
Kl. 20.30 De 4 Tenorer
Kl. 21.15 Dessert – evt. noget baggrundsmusik
Kl. 22.00 Tak for i aften

Pris inkl. 3 retters mad, vinmenu, underholdning
Abonnent kr. 795,-
Pris inkl. 3 retters mad, vinmenu, underholdning
Øvrige kr. 895,-
+ billetgebyr kr. 15,-

Mulighed for tilkøb af overnatning

Pris for 2 personer, inkl. sengelinned og morgenmad kr. 930,-

Publikum får chancen for at opleve sange såsom Nessun Dorma, Singing in the Rain, My Way, Danny Boy og Normann Andersens Den allersidste Dans fremført af store tenorstemmer med overskud og glimt i øjet.
Udover en omfattende koncertvirksomhed med De 4 Tenorer, har hvert medlem, ved siden af, succesfulde, professionelle karrierer og optræder på mange af landets scener såsom Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Det Ny Teater, Den Jyske Opera, Den Ny Opera osv. Endvidere fik danskerne øjnene op for en af tenorerne, da Magnus Vigilius medvirkede i det succesfulde program på DR1 ”Skjulte Stjerner”.

Irene, Thomas, Jens Jacob, Torben og Magnus var allerede inden gruppens stiftelse i 2006 kolleger og nære venner. Dette tætte samarbejde og venskab nyder publikum også glæde af, for efter flere års talrige optrædener, er de fem individualister blevet til én sammentømret, homogen, musikalsk enhed, som inviterer publikum indenfor i deres humørfyldte, energibrusende fællesskab. Inspirationen til deres show har De 4 Tenorer hentet hos forbilleder som Linie 3, Victor Borge og The Rat Pack.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 17.00