Tom Jones

#
06.06.2015 20:00

Mr "Sex Bomb" kommer til Sønderborg. En af musikbranchens største stjerner kommer til Sønderborg den 6. juni. Eneste koncert i Danmark.

Det er med stolthed byen tager imod Tom Jones, der med sin helt specielle cocktail af hits, sceneshow og karisma fyrer den af fra det yderste af scenekanten i Mølleparken, Sønderborg. Ingen anden har som Tom Jones forstået at kombinere en fabelagtig sangstemme med charme, selvtillid og gennemslagskraft. Det er i år 50 år siden han som 25 årig brød igennem og begyndte at servere hit på hit.

Pris kr. 500,- inkl. gebyr

I de tidlige år var han kendt verden over for hits som ”It’s not unusual”, ”Delilah”, ”Green green grass of home” og ”Funny familiar forgotten feelings”. Hans fyldige, baritone stemme behøvede næsten ingen forstærker, når han croonede. Tom Jones er still going strong. Som tiderne har skiftet, er han fulgt han med og har produceret stribevis af nye hits i tidens populære stilarter.

År 2000 tog han atter en tur helt op ad hitlisterne med hittet ”Sex Bomb”, som nok mere end nogen anden titel karakteriserer Tom Jones. Sangen er i dag hans signatur sang, som han leverer overbevisende, kraftfuldt og med et kækt glimt i øjet. Med tiden er Tom Jones blevet en moden mand. Det giver blot endnu mere erfaring og et endnu større bagkatalog af sange, som publikum kan relatere til og synge med på.

Koncerten i Mølleparken er den eneste, Tom Jones giver her i landet i år. Sidste år gav han koncert i Randers og Odense. I år er det i Sønderborg, det foregår.

VIP billet kr. 1.200,- ekskl. gebyr.
"Det Glade Vanvid"
 Midt i koncertområdet tilbydes en luksus middag med 4 serveringer af 3 af Danmarks dygtigste kokke med aperitif og minimum 5 vine ad libitum. Det er Brdr. Koch, der ruller ”Det Glade Vanvid” ud for alle koncertgæster, som vælger VIP billetten, der både giver adgang til dette overflødighedshorn af en middag samt den efterfølgende koncert.

Pakken består af:
-Koncertbillet
-Bord og stoleplads i et VIP telt.
-Lækker buffet med stor salatbar og brød
-Øl, vin og vand ad libitum i tidsrummet 18-21.30 i VIP teltet.

Bestilling:
-Hvis man vil sidde sammen er det vigtigt at billetterne købes samlet
-Billetterne sælges efter ”først til mølle”.
-Ved evt. køb af eget telt kontaktes Jes Johansen på tlf. 40344873

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19:00
Kørestolspladser sælges som alm. pladser.