Søren Ryge

#
Onsdag den 8. februar 2012 kl. 19:00

Et foredrag om at blive lukket ind i almindelige danskeres hverdag

Journalist, havemand, foredragsholder

De fleste kender Søren Ryge Petersen som en af de utallige tv-værter, der laver ting og sager og siger en hel masse på tv-skærmen. Det er ikke helt forkert, for han har lavet udsendelser i snart 30 år - mest om haver.

Andet end bare haver - historier fra Danmark
Men det er altså også blevet til andet end haver. I de senere år har man kunnet opleve et stigende antal udsendelser, der handler om mennesker. Ganske almindelige danskere, der har - eller er - en god historie. Det kan være Bette Anna fra Randers eller ostehandleren fra Skagen. Det er onkel Aage fra Amerika
og Henning fra Haderslev. Det er Evald med hvidkålssuppen og Lis med dyrene. En perlerække af mennesker, der lukker op for deres liv og hverdag - på en sådan måde, at de fleste danskere bliver fascinerede og ikke kan lade være med at kigge med.

Det handler om mennesker
Når Søren Ryge laver den slags fjernsyn, ligger der altid et større forarbejde med at finde menneskene og få dem til at fortælle. I dette foredrag vil han fortælle om netop dette: Hvordan fandt han frem til Hans med rågerne og Didde med nisserne? Hvordan fik han lavet to dages snak til en halv times fjernsyn? Og hvorfor er det egentlig så interessant at høre helt almindelige danskere fortælle om et helt almindeligt liv?

 

Foredraget arrangeres af Skovlund Friskoles Støtteforening og i samarbejde
HTH Køkkenforum Ølgod – Industrivej 5 – 6870 Ølgod – 72147777 -
www.hth.dk

 

Pris:

Med JV-abonnement kr. 145,-

Uden JV-abonnement kr. 195.-

+ billetgebyr 15 kr

 

Teknisk arrangør: Skovlund Friskoles støtteforening

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18.15
I pausen kan der købes kaffe/the og kage
samt øl og vand