FOTOSAFARI - 2 x Sort Sol

#
Søndag d. 29. marts kl. 05.00 og kl. 17.30

Søndag d. 29. marts kl. 05.00 og kl. 17.30 I Nationalpark Vadehavet er der uendeligt mange unikke og flotte motiver, som ikke findes andre steder i verden. På denne FotoSafari skal vi opleve stæreflokke både morgen og aften.

Søndag d. 29. marts 2015
Go-morgen Sort Sol kl. 05.00-07.30
Sort Sol kl. 17.30-20.30

Den klassiske Sort Sol oplevelse med Danmarks største stæreflokke, der "danser" over marsken og rørskovsområderne ved solnedgang, er en fantastisk oplevelse,
særlig når det bliver en kamp på liv og død med angribende rovfugle.

Deltagerantallet er begrænset til 12, så alle får de bedste muligheder for at få de rigtig gode fotos. Gennemføres ved minimum 6 gæster. Søndag er bevidst valgt, fordi der traditionelt er færrest naturgæster i Nationalparken.

Alle arrangementer starter med en generel information om mulighederne for fotografering, hvorefter vi begiver os ud på FotoSafari. Deltagerne kan forvente at komme ekstra tæt på i forhold til øvrige natur-interesserede gæster, idet Sort Safari har sikret adgang til mange ellers lukkede områder.

FotoSafari indeholder 6 meget forskellige og spændende fototure, hvor vi får mulighed for at fotografere svaner & traner, store flokke af arktiske gæs, stære om morgenen, stære i ko-stald og naturligvis Sort Sol Original, sæler på ynglebanker og vandfugle i så store mængder, at det er et eventyr. Kort og godt – vi kommer rigtig tæt på – bedre FotoSafari kan man næppe tilbyde i Nationalpark Vadehavet.

Info 
Varighed: Go’morgen Sort Sol ca. 3 timer, inkl. kørsel i egen bil – Sort Sol Original ca. 3 timer, inkl. kørsel i egen bil
varmt, vind- og vandtæt tøj, praktisk fodtøj (evt. gummistøvler)
Husk pas, da vi evt. passerer landegrænsen

Teknisk arrangør: Sort Safari

Arrangøren oplyser

varmt, vind- og vandtæt tøj, praktisk fodtøj (evt. gummistøvler)
Husk pas, da vi evt. passerer landegrænsen