Chris MacDonald

#
Torsdag den 4. juni 2015 kl. 19:00

Livskvalitet, trivsel og drivkraft - hvordan forener man de elementer og skaber ”high perfomance” på jobbet og privat? Det perfekte liv findes ikke, men Chris MacDonald giver dig inspiration til, hvordan du kan lære at nyde hverdagen.

Torsdag den 4. juni 2015 i Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

For at trives skal vi også hjælpe andre med at trives. Hvordan bliver man den gode kollega og derigennem opnår en øget arbejdsglæde? Ofte føler man, at man ikke har overskud til at være en god kollega, en god partner, en god forælder eller en god ven, men faktisk er det lige omvendt.

At give andre folk livskvalitet igennem respekt, opmuntring og tilgivelse, at være der for dem og at være med til at øge deres trivsel og glæde giver energi. Hvordan får vi startet den gode spiral for os selv – og så med den ”bivirkning”, at vi samtidig glæder dem omkring os?

Chris MacDonald tager dig med på en omfattende rejse og tager dig bag om videnskaben. Her bliver du præsenteret for Chris MacDonalds velværeteori og ”performance”-model, som er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

ABONNENT: KR. 195,-
ØVRIGE: KR. 245,-
+ GEBYR: KR. 15,-

ABONNENT INKL. BOG OG DVD: KR. 495,-
ØVRIGE: KR. 545,-
+ GEBYR: KR. 15,-

Arrangøren oplyser