Opera on the Rocks

#
Onsdag den 17. juni 2015 kl. 19:30

Opera i samspil med rocken. Et nyt miks, som giver en sublim oplevelse af musikken og musikerne. Det gør absolut ikke oplevelsen mindre af, at det er nogle af nordens bedste inden for operaen og rocken der krydser klinger.

Vi er på Tørning Mølle særdeles stolte af, at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, den grammy-nominerede, svenske mezzo-sopran Anna Einarsson (bosat i Norge) og ikke mindst den dansk/kinesiske tenor John Venning, som blandt andet er med i De 3 Kgl. Tenorer. Til at sikre, at de tre klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som de fleste vil kunne huske fra X Factor, hvor han med sin enorme stemme og rå udtryk imponerede Blachman og Co. De acompagneres af den klassiske pianist Knud Rasmussen og violinisten Andrea Gyarfas.


De præsenterer noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alt lige fra opera til rockelskere, når numre som ”Nessun Dorma”, ”O mio babbino caro”, ”Love of my Life” samt ”The Show Must Go On” og meget mere er på programmet.


Billetpris pr. person kr. 385.00
+ gebyr 15 kr.

Teknisk arrangør: Tørning Mølle

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18:30