Tør du nyde din forfængelighed

#
19.04.2015 09:45

Er skønhed i sig selv suspekt og overfladisk? Hvorfor antager vi alt for ofte herhjemme, at kvinder, der går op i deres udseende, ikke har så meget hjemme på øverste etage? Hvorfor kan vi finde på at skamme os over at være forfængelige – samtidig med at det bliver forventet af os at vi gør os smukke?

Det foregår i yderst smukke rammer søndag den 19. april kl. 10.30 på Hotel Comwell i Kolding
– arrangementet er inkl. brunch og bobler.

Emilia van Hauen
En af landets mest citerede sociologer, når det gælder den aktuelle tidsånd og moderne menneskers livvilkår.
Charlotte Torpegaard
Danmarks førende skønhedsekspert.
Pernille Melsted
Coach med speciale i skyggearbejde – alt det, vi ikke taler om.

Kom og bryd tabuerne med tre af Danmarks førende eksperter på området.

Kl. 9.45 registrering
Kl. 10.00 Indlæg Charlotte Torpegaard
Kl. 10.30 Brunch og bobler, - mulighed for rundvisning på Hotel Comwell
Kl. 11.15 Indlæg Pernille Melsted
Kl. 11.45 Pause
Kl. 11.55 Indlæg Emilia Van Hauen
Kl. 12.25 Tak for i dag.

Abonnent inkl. brunch og bobler kr. 345,-
Øvrige inkl. brunch og bobler kr. 395,-
+ gebyr 15,-

Charlotte Torpegaard er Danmarks førende skønhedsekspert. I tasken har hun over tyve års skønhedserfaring, en HD(A) og en sund nysgerrighed, som hun har haft held til at gøre til sin levevej. Hun er forfatter til bogsuccessen ’Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’ og i 2006 skrev og fundraisede Charlotte ’En Åben Bog’ til fordel for Dansk Flygtningehjælp med forord af HKH Kronprinsesse Mary. Senest har hun udgivet skønhedsbogen ’Yummy Mummy’ med en håndsrækning til gravide og nybagte mødre, der også gerne vil forkæle sig selv. Derudover er Charlotte kendt fra sin populære skønhedsblog Ilovebeauty.dk og du kan også finde hende i ELLE, hvor hun har en fast skønhedsklumme. Og så kender mange måske Charlotte fra tiden som fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark. Charlotte er af den faste overbevisning, at der er langt mere i krukkerne end olie og peptider, og at skønhedsritualer er langt sundere for sjælen end vi giver dem credit for.


Pernille Melsted er forfatter, underviser og coach med speciale i skyggearbejde – alt det, vi ikke taler om. Det, der er tabu. Det, vi fornægter, fortrænger, skammer os over og ikke vil være ved. I 10 år havde Pernille en karriere i kosmetikbranchen, indtil hun, i 2003, forlod sit job som international pr-chef for Clinique i New York, for at blive selvstændig. Hun har siden skrevet to bøger om at finde og udleve sin passion og har en tredje om skyggearbejde på vej til udgivelse. Pernille er en selverklæret “sminkedåse”, der mener, at IQ og MAC absolut er forenelige størrelser og at alle kvinder (uden undtagelse) bliver pænere af lidt foundation.


Emilia van Hauen er Cand.scient. soc, HD(A) og IAA, og er en af landets mest citerede sociologer, når det gælder den aktuelle tidsånd og moderne menneskers livvilkår. Hun skriver fast for JyllandsPosten, Femina, Børsen og Markedsføring, og har i flere år været fast klummeskriver for Berlingske Tidende, Information og Ekstra Bladet. Hun bliver ofte brugt som kommentator på DR1, DR2 og TV2, og så er hun forfatter til fem bøger og lige nu aktuel med bogen ‘Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det!’, der handler om moderne kvinders forhold til vores eget køn. Emilia ses i øvrigt aldrig uden sin røde signaturlæbestift, og stiller ofte spørgmålet: Hvorfor kan vi finde på at skamme os over at være forfængelige – samtidig med at det bliver forventet af os at vi gør os smukke?

Arrangøren oplyser

Kl. 9.45 registrering
Kl. 10.00 Indlæg Charlotte Torpegaard
Kl. 10.30 Brunch og bobler,
- mulighed for rundvisning på Hotel Comwell
Kl. 11.15 Indlæg Pernille Melsted
Kl. 11.45 Pause
Kl. 11.55 Indlæg Emilia Van Hauen
Kl. 12.25 Tak for i dag.