Smuk Nytårskoncert 2015

#
Søndag den 1. februar 2015 kl. 20:00

Jesper Lundgaard og Maria Lucia optræder ved SMUK’s nytårskoncert.

Søndag den 1. februar kl. 20.00 i Skærbæk Fritidscenter.

Abonnent Buffet + koncert kr. 369,-
Øvrige Buffet + koncert kr. 399,-
+ gebyr: 15 kr.

Maria Lucia

Maria Lucia har spillet hovedrollen i et utal af musicals på de danske scener gennem de sidste 10 år. Det hele startede dog i 2003 med, at hun vandt TV2 talent programmet "Popstars Showtime", hvorefter hun udgav eget album og blev nomineret til flere award statuetter ved Nordic music Award i 2004. Så fulgte roller som bl.a. Belle i "Skønheden og udyret" (Det Ny teater), Maria i ”West side Story” (Østre Gasværk teater), Eponine i ”Les Miserables” (Det Ny Teater), Iben i ”Elsk mig i nat” (Østre Gasværk Teater), Florence i ”Chess” (Aarhus Teater) og endelig Jasmin i kæmpesuccessen ”Aladdin” (Fredericia Teater og Det Kgl. Teater, Operaen). I 2011 vandt hun som den første musicalsangerinde nogensinde en Reumert som Årets Sanger for sin rolle som Elphaba i musicalen ”Wicked” (Det Ny Teater). Maria Lucia har været med i TV serien ”Store Drømme" og i efterårets udgave "Vild med Dans" og turneret landet rundt med DR Underholdningsorkestret og succes’en ”Disney Nytårskoncerten”. Derudover har hun lagt stemme til et hav af tegnefilm og har senest høstet stor ros for stemmearbejdet som snedronningen Elsa i Disney's Oscarvindende film "Frozen”.

Jesper Lundgaard
Sangeren og entertaineren Jesper Lundgaard startede sin karriere med at spille hovedrollen som Jean Valjean i musicalen ”Les Miserables” på Aalborg Teater.
Siden da har han spillet denne skønne rolle i tre andre produktioner.
Derudover er det blevet til hovedroller i Cyrano, Blodbrødre, Phantom of the Opera, Lyset Over Skagen, Jekyll & Hyde m.fl.
En fast del af Jespers virke er blevet hans traditionsrige julekoncerter, og i 2014 drager han på juleturné for 14. år i træk.
Jesper har optrådt med Danmarks symfoni- og underholdningsorkestre, været fast medvirkende ved mangen en sommerkoncert og er flittig gæst i landets koncertsale og kirker med sine koncerter.
Han har været på adskillige turnéer med sit show, Elvis - En mand og hans musik, og i 2015 har han premiere på det nye show ”Sinatra 100 år”.
Jesper er garant for godt selskab med sin store stemme, nærvær og sprudlende personlighed.

SMUK er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps. Det seksten mand store orkester, der har hjemsted i Haderslev, har gennem hårdt arbejde skabt en legeplads for alle musikalske stilarter. Det gælder alt fra festlige marcher over klassiske mesterværker til nutidige hits. Og rækken af solister, der har optrådt sammen med SMUK, tæller navne som Kurt Ravn, Søs Fenger, Cæcilie Norby, Anders Blichfeldt, Marie Carmen Koppel, Barbara Hendricks og den verdensberømte jazzpianist Niels Lan Doky samt mange, mange flere.

Arrangøren oplyser