Nordens største grillkursus, mad og whiskey

#
Lørdag den 13. juni 2015 kl. 13:00

Hvis grill og whiskey indgår som hovedindgredienser i din opskrift på den perfekte lørdag, så sæt X i kalenderen den 13. juni, hvor hygge og smagsoplevelser går op i en højere enhed. Det sker, når whisky.dk og Webers Grill Academy afholder årets måske mest velsmagende event.

Du kommer selv til grillen, smager fem slags whisky og den unikke whiskeysovs udviklet specielt til dagen. Vi garanterer, at alle tager hjem som bedre grillere, klogere på whiskey’ens spændende historie, en stor oplevelse rigere – og med en værdifuld goodiebag.


Måske er det endda verdens største grillarrangement nogensinde.

600 deltagere, 600 flasker whiskey, 200 grill, professionelle grillkokke og specialudviklet whiskeysovs.


Deltag i det hyggelige og spændende grill- og whiskeyarrangement, der løber af stablen, når der går Weber og Whiskey i Kolding.

Webers Grilleriet er kendt for sine populære kurser og events, og Grilleriets mobile grillskole stiller med et hold af professionelle grillkokke, undervisere og ikke færre end 200 grill, hvor de 600 deltagere i grupper selv skal tilberede en snack, forret og en hovedret.

Måltidets stjerne er en whiskeysauce, som bliver udviklet specielt til dagen.
I et samarbejde mellem Webers kokke og whisky.dk, vil der til arrangementet blive udviklet og præsenteret en smagsfuld og helt ny whiskey sovs - glæd dig.

Whiskey foredrag med smagsprøver
Vi skal smage 5 forskellige slags whiskeys fra USA og høre om deres spændende historie, både bag destilleriet og flasken, samt produktionsmetoderne.
Vidste du, at Bourbun kun fremstilles i Kentucky og Indiana? hør om dette og meget mere og smag de gode amerikanske whiskeys.

Whiskey cocktail
Vi skal smage en lækker cocktail lavet med Kentucky Straight Bourbon Whiskey fra Bulleit og høre og se med, hvordan den bliver lavet på scenen.

Verdenspremiere
Deltagerne i arrangementet får dermed mulighed for at deltage i en verdenspremiere – både som kokke og smagsdommere. Omdrejningspunktet for grillskolen er det hyggelige og praktiske samvær om tilberedningen af mad over grill, men det garneres naturligvis med teori, tips og tricks fra de garvede grillere. Grillskolen og dagens arrangement afsluttes med en dessert tilberedt af Grilleriets professionelle grillkokke.

Goodiebag til alle deltagere - værdi 450,-
- 1 fl.
Buffalo Trace Kentucky Bourbun Whiskey 40%

- 1 stk. Whisky & Rom magasinet

Buffalo Trace er h
entet til Danmark på Jim Murrays personlige anbefaling. Jim Murray har i sin bog -”The Whiskey Bible” bedømt whiskyen til 94 ud af 100 point.

Jim’s smagsnoter: ”Næsen skriger af skarp rug karakter henover et komplekst lag af majs, citrus og eg – rigtig spændende. Smagen er formidabel med en blød, olieret fornemmelse i munden, hvor majsen opsuger prikkende rug og krydderier. Eftersmagen er sød, stadig olieret som fløde karamel. Rugen titter frem igen og kæmper til det sidste med majsen. Jeg forguder simpelthen denne whiskey, balancen er perfekt mellem majs og eg, men også det bitter søde er der harmoni imellem. Rug indholdet tilføjer stor farve og kompleksitet. En af verdens whiskey juveler!”

Program:

13.00: Velkomst og snacks

- (direkte fra grillen):

- Blåmuslinger, bacon, whiskey, flambering

13.45: Pause


14.15: Forret (portionsanrettet):

- Whiskeymarineret laks, grillet sommergrønt, urtemayo og rustikt brød


15.45 – 17.00 : Whiskeysmagning og foredrag.

- foredrag og whiskeysmagning ved whiskey.dk


17.00 – 17.30: Pause, besøg stande


17.30: Hovedret

- 300 g. Steaks af Rib Eye, Whiskeysaucen fra Weberhimlen,
hvide asparges med ventreche bacon, Whiskeyrøgede nye kartofler


19.30: Whiskey cocktails, forklaring og smagning

- Vi skal smage en lækker cocktail lavet med Kentucky Straight Bourbon
Whiskey fra Bulleit og høre og se med, hvordan den bliver lavet på scenen


20.30 Dessert

- Irish Coffee pandekager a la Weber.


21.15 Afslutning/goodie bags

Priser:

JydskeVestkysten abonnent kr. 995,-

Øvrige kr. 1.095,-

Arrangeres af:

Weber Grilleriet

Whisky.dk

Bramdrupdamhallerne

Jvshop.dk

Arrangøren oplyser

Arrangør:
Weber Grilleriet
Whisky.dk
Bramdrupdamhallerne
Jvshop.dk