FotoSafari i Nationalpark Vadehavet

#
Søndag den 15. februar 2015 kl. 12:00

Sort Safari byder alle naturfotografer velkommen til fotosessioner i Danmarks bedste naturområde, Nationalpark Vadehavet. I Nationalparken er der uendeligt mange unikke og flotte motiver.

Sort Safari® har, som ingen andre, viden om, hvor og hvornår man kommer tættest på fuglene og sælerne, så der er mulighed for at "skyde" de vildeste og flotteste fotos i Nationalpark Vadehavet. Her er altid ekstremt store fugleflokke, sæler og det unikke hav, marskmotiver, et beta-gende og fascinerende tidevand – motiver, som ikke findes andre steder i verden.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Go’morgen Sort Sol er en yderst eksplosiv og meget intens oplevelse, når stæ-rene ved solopgang flyver op fra overnatningsstedet på en gang. Sort Sol & Ko er en helt anderledes oplevelse, når op til 10.000 stære søger ind i kostalde og "stjæler" føde fra kreaturerne + Sort Sol Original er den klassiske oplevelse med Danmarks største stæreflokke, der "danser" over marsken og rørskovsområderne ved solnedgang.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Deltagerantallet er begrænset til 12, så alle får de bedste muligheder for at få de rigtig gode fotos. Gennemføres ved minimum 6 gæster. Søndag er bevidst valgt, fordi der traditionelt er færrest naturgæster i Nationalparken.

Alle arrangementer starter med en generel information om mulighederne for fotografering, hvorefter vi begiver os ud på FotoSafari. Deltagerne kan forvente at komme ekstra tæt på i forhold til øvrige natur-interesserede gæster, idet Sort Safari har sikret adgang til mange ellers lukkede områder.

-----------------------------------------------------------------------------------------

FotoSafari indeholder 6 meget forskellige og spændende fototure, hvor vi får mulighed for at fotografere svaner & traner, store flokke af arktiske gæs, stære om morgenen, stære i kostald og naturligvis Sort Sol Original, sæler på ynglebanker og vandfugle i så store mængder, at det er et eventyr. Kort og godt – vi kommer rigtig tæt på – bedre FotoSafari kan man næppe tilbyde i Nationalpark Vadehavet.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Info
Varighed: Go’morgen Sort Sol ca. 3 timer, inkl. kørsel i egen bil – Sort Sol & Ko + Sort Sol Original ca. 5 timer, inkl. kørsel i egen bil
Varmt, vind- og vandtæt tøj, praktisk fodtøj (evt. gummistøvler). Husk pas, da vi evt. passerer landegrænsen

Billetter kan købes via:
www.jvshoppen.dk under ”Billetsalg/natur-oplevelser”
Billetter kan også købes på tlf.: 7015 6800 eller hos JydskeVestkysten, Lillegade 11, 6270 Tønder,
mandag-fredag 9.00-12.00 og 13.00-16.00
Pris pr. deltager:
JV abonnenter: 375 kr.

Arrangøren oplyser