PåskeSafari på Kielerkanalen

#
Mandag den 6. april 2015 kl. 07:00

Enestående mulighed for at holde påskefrokost på verdens mest trafikerede, kunstige kanal – Kielerkanalen – med Adler Princess fra Kiel til Brunsbüttel. Vi sejler forbi idylliske landskaber, og passerer rigtig store skibe, som også er på vej mellem de to verdenshave.

Eksklusiv mulighed for PåskeSafari på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Østersøen til Nordsøen. Turen er arrangeret af JydskeVestkysten og Sort Safari® i samarbejde med Adler-Schiffe. Vi kører i bus fra grænsen og går om bord på Adler Princess i Kiel. Turen går herefter ind i NOK, som vi danskere kalder Kielerkanalen. Her sejler vi forbi idylliske landskaber, og vi passerer helt sikkert de rigtig store skibe, som også er på vej mellem de to verdenshave.

På turen serveres en eventyrlig påske-frokostbuffet med udsøgte retter og om eftermiddagen et stort og lækkert kagebord. I bussen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin allerførste form var udgravet af vikingerne. Den nuværende kanal er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen uden at sejle ind i dansk farvand. Vi slutter sørejsen i Brunsbüttel og returnerer med bus til Danmark.

Info
Prisen inkluderer: frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt bus fra Møgeltønder t/r.
Varighed: ca. 13 timer.
Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.
HUSK PAS og € til drikkevarer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.

Program 2015:
• 07.00 Afgang med bus fra Møgeltønder
• 09.45 Ankomst Bahnhofskai, Kiel
• 10.00 Afgang med skibet Adler Princess
Sejltur på Kielerkanalen NOK
• Lækker Påske Brunch Buffet
• Lækker Kage Buffet
• ca. 17.30 Ankomst Am Südkai, Brunsbüttel
• 17.45 Afgang med bus
• ca. 20.00 Ankomst / afslutning i Møgeltønder

Teknisk arrangør: Sort Safari og jvshop.dk

Arrangøren oplyser

HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.
Mødested oplyses på billetten.