Brøl & Brunst

#
Søndag den 30. oktober 2011 kl. 15:30

Naturstyrelsen Sønderjylland og JydskeVestkysten indbyder søndag d. 30. oktober kl. 15.30 til nogle spændende eftermiddagstimer for hele familien i Dyrehaven ved Haderslev.

Dåvildtets parringsleg og efterårsskoven opleves i et unikt naturområde. Turen slutter med en kulinarisk hyggestund.

Efterårsskoven står i fuldt flor, er i sit farverigeste antræk og dåvildtet i brunst – parringslegen er i fuld gang. I Dyrehaven  er der omkring 200 stykker dåvildt, og i parringstiden stiller de stærkeste hjorte sig ud på deres brunstplads og brølene runger mellem træerne, når de kalder hunnerne, dåerne, til sig for at sikre slægtens fortsættelse. Det er et helt specielt sceneri, som kun kan opleves i nogle efterårsdage sidst i oktober og starten af november.

Pris pr. deltager:
Ikke JV abonnement voksen 175 kr. / Børn under 14 år 80 kr.
JV abonnement 150 kr. / Børn under 14 år 60 kr.

I selskab med naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen og skovfoged Hans-Jørgen Ellemand skal vi på rundtur, hvor de fortæller om dyrene og deres daglige arbejde med mange oplevelser i Haderslev Dyrehave. Området er en unik naturbiotop med et enestående dyreliv, og turen slutter omkring bålet, hvor der sættes dåvildt på menuen samt et glas vin/øl el. vand.

Køb af billetter på jvshop.dk under billetter/naturoplevelser eller hos JydskeVestkysten i Haderslev, Gravene 1, tlf.  72114302 mandag-fredag kl. 09-15.

Begrænset antal deltagere
Mødestedet fremgår af billetten

 

Arrangøren oplyser

Turen slutter omkring bålet, hvor der sættes dåvildt på menuen samt et glas vin/øl el. vand.