Mikkel Beha og Cecilie Frøkjær

#
23.03.2015 18:15

Oplev en underholdende aften med Cecilie og Mikkel, når de to humoristiske personligheder levende fortæller, om hemmeligheden ved et godt interview og giver eksempler på egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

De er på scenen sammen, og har en masse klip med.
Overskriften er Tal Ordentligt og hvordan man hjælper dem man taler med, til at blive de bedste udgaver af sig selv.

Mandag den 23. marts 2015 kl. 18.15 hos Jacobsen Møbler i Aabenraa

Ca. program:
18.15 Ankomst, registrering,
velkomstdrink og snack
- mulighed for at gå rundt og
se møbelhuset
19.00 Cecilie Frøkjær
20.00 Pause
20.30 Mikkel Beha
21.30 Tak for i aften

Inkl. et glas vin og en snack
Abonnement kr. 245,-

Øvrige kr. 295,-
+ gebyr kr. 15,-

De fortæller om, og viser både gode og dårlige eksempler fra, sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV. Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise.

Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

En aften i selskab med de to vil kunne inspirere og motivere folk til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

 

Arrangøren oplyser