Opera on Location

#
Lørdag den 1. oktober 2011 kl. 20:00

Oplev eventyret om Askepot i stemningsfyldte kulisser

Den 1. oktober indtager ØresundsOperaen det smukke Koldinghus med en overraskende og helt unik forestilling, der i et trylleslag levendegør slottets smukke sale og inddrager sit publikum i et forførende drama. Det er Rossinis La Cenerentola, der i en bearbejdet udgave opføres i autentiske kulisser og byder på en operaoplevelse ud over det almindelige.

Den eventyrlige historie om Askepot er som skabt til at blive sunget på Koldinghus, og det er lige præcis dét, ØresundsOperan gør på uimodståelig charmerende og vedkommende vis.

 

Musikken i La Cenerentola rummer al den livsglæde og uimodståelige lune, der kendetegner Rossini. Solisterne fra den danske og svenske sangerelite leverer præstationer, der giver såvel passionerede operaelskere som førstegangspublikum en oplevelse i særklasse. En forestilling hvor flere generationer sammen kan opleve opera og få en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Den danske skuespiller og instruktør Lars Knutzon har stået for instruktionen, kostumier Piyannah Ørnbak står for de flotte kostumer. Og når musikken spiller, er det med pianisten Madeleine Sjöstrand ved tangenterne.

Forestillingen havde premiere på Copenhagen Opera Festival den 26. juli 2011, hvor den spillede med stor succes på Frederiksberg Slot. Lige nu er operakompagniet på turné med forestillingen, der spiller på svenske og danske slotte frem til oktober 2011.

Lørdag den 1. oktober 2011 kl. 20.00. 
 

Pris med JV-abonnement kr. 330,-

Pris uden JV-abonnement kr. 360,-

Teknisk Rejsearrangør: ØresundsOperaen

Arrangøren oplyser