HjuldamperSafari

#
Fredag den 30. september 2011 kl. 07:30

Enestående mulighed for eksklusiv minicruise på Kielerkanalen

Det er fredag den 30. september kl. 7.30 - 16.00 lykkedes JydskeVestkysten og Sort Safari at arrangere et yderst eksklusive minicruise med en af verdens få aktive hjuldampere.Der er kun få pladser, og der venter deltagerne luksus på første klasse.   Pris pr. deltager: 825 kr.


JV abonnenter: 765 kr.Der er afgang med bus fra Møgeltønder kl. 07.30. I Kiel går vi om bord på det godt 100 år gamle skib Freya, og vi har en sejltid på ca. fire timer. Freya er en hjuldamper, der stadig bringes frem med hjulskovle. Det velholdte skib er en oplevelse i sig selv med masser af mahogni, messing og nostalgi, kort sagt luksus i topklasse.


Sejlturen fra Kiel i Østersøen fører os frem til Kielerkanalen, som rettelig hedder Nordostsee Kanal, NOK. Kanalen er en af verdens mest besejlede strækninger, og med dens mange sluser var og er den et imponerende ingeniørværk, som blev udført lige efter at Danmark afstod Slesvig-Holsten til Tyskland. Sejlturen er også en smuk og spændende rejse gennem et lille stykke Danmarkshistorie. Sejlturen slutter i Rendsborg, en af de gamle danske garnisonsbyer.

Derefter kører bussen tilbage til Møgeltønder.Forventet hjemkomst ca. kl. 16.00.


Turen arrangeres i samarbejde mellem JydskeVestkysten, Sort Safari® og Adler-Schiffe.


Der er begrænset antal pladser

 

 

Arrangøren oplyser

Inkluderet i prisen er luksusbuffet.