Erik Clausen - stand-up for viderekommende

#
Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19:30

Foredrag med humoristiske bivirkninger De første 50 abonnenter, der køber billet, får en gavekurv værdi 250,- med inkl. i billetten. (maks 1 kurv pr. kunde/adresse)

Tirsdag de 28. oktober i Musikhuset Esbjerg, Teatersal

Et stand-up show for viderekommende. To timer for fuld udblæsning med synkoperende retorik, synspunkter samlet op fra udkantskulturen og fra Clausens ukontrollable underbevidsthed og hans stærkt nedtonede fornuft, garanteret total fri for konsensus.

Abonnent kr. 175,-
Øvrige kr. 245,-
+ gebyr kr. 15,-

De første 50 abonnenter, der køber billet,
får en gavekurv værdi 250,- med inkl. i billetten.
(maks 1 kurv pr. kunde/adresse)
Kurven afhentets hos VINOBLE i Jyllandsgade 45-49, 6700 Esbjerg eller VINOBLE Kongensgade 100, 6700 Esbjerg.
Billetten bedes medbragt.

Program ca. tider
Kl. 19.30 1. del
Kl. 20.30 Pause
Kl. 20.55 2. del
Kl. 21.55 Tak for i aften

Alle bydes velkommen til at høre på Clausen, der er født med fødderne opad, som vender tingene på hovedet ud fra den erfaring, at det er de normale, der er de virkelige gale.

Oplev et akademisk foredrag med humoristiske bivirkninger, Aktuelle og lokale emner vender han gerne – og meget gerne fra en vinkel I slet ikke er forberedt på. Clausen er stadig på fri fod.
Anbefales af efterlønnere uden grænser, ægtepar fra den lange bane, enlige med gyldigt pas, intellektuelle med manuelt arbejde, ønskebørn med café latte abstinenser, omvandrende sparerpærer med høj pande og røde lejesvende som ser ”Vild med dans” i smug.

________________________________________________________________

Erik Clausen er først og fremmest kendt som filminstruktør og idemager. Han står bag film som "Cirkus Casablanca", "Rocking Silver", "Manden i månen" og "Rami og Julie". Han spillede selv hovedrollen i "Midt om natten" og i 1994 stod han bag filmatiseringen af "Min fynske barndom".

Udover at lave film og musik er Erik Clausen, som oprindeligt er uddannet maler, også billedkunstner og pottemager.
I starten af 1990'erne vistes en række tv udsendelser: ”Clausen & Hausgaard” som skulle vise sig at blive en kæmpe succes. Her blev Clausen sat sammen med den diametralt modsatte, sindige nordjyske sanger og entertainer Niels Hausgaard.

I musikalsk sammenhæng har Clausen største succes været hittet "Mormors kolonihavehus", som han har skrevet teksten til. Derudover er det blevet til en del pladeudgivelser både solo og med Leif Sylvester Petersen.

 

 

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes til salen kl. 19.00