KONCERT, DANCE OG BALLROOM

#
Onsdag den 12. november 2014 kl. 19:30

JAZZBAND KOLDING tilbyder en aften med swingende Bigband- og Ballroom musik. Dygtige dansere fra Elin & Børge Jensen Dans vil fremføre et danseshow bestående forskellige standarddanse fra ”Ballroomtiden". Der lægges også op til en "svingom" til bigbandmusikken.

12.11.2014 kl. 19.30, Godset Kolding

KONCERT, DANCE OG BALLROOM

Oplev et veloplagt JAZZBAND KOLDING der lægger op til en aften med swingende melodier og Ballroom musik. Orkesteret varmer op med et varieret repertoire af gode traditionelle jazzarrangementer, evergreens og blueskompositioner.
Efterfølgende vil de dygtige dansere fra Elin & Børge Jensen Dans fremføre et danseshow bestående af standarddanse af varieret karakter som eksempelvis jive, slowfox, vals, cha-cha-cha og quickstep. Herefter er der lagt op til en "svingom" - og musikken skal nok kunne inspirere og sætte gang i danseskoene.
----------------------------------------------------------------------------------------------

NYT LIV OG MUSIKALSK UDVIKLING I JAZZBAND KOLDING

For knapt halvandet år siden oplevede orkesteret (den gang Bjert bette Big Band) en musikalsk stilstand, og befandt sig i en situation uden foreningsmæssig og musikalsk ledelse. Gejsten og inspirationen synes at have forladt det gamle orkester.
Situationen blev taget op til revision, og i løbet af en måneds tid lykkedes det at sammensætte et nyt koncept - og i den forbindelse tog orkesteret navneforandring til "Jazzband Kolding". Under ledelse af orkesterets nye dirigent Anders Kjerkegaard er det gået stærkt i den rigtige musikalske retning! I det nye koncept ligger blandt andet skærpede krav for optagelse af medlemmer, hvilket har resulteret i tilgang af nye musikere med interesse for bigbandmusikken.
Et af de nye mål var, at den "musikalske overligger" skulle hæves - hvilket til dato er lykkedes med stor tilfredshed. I den nye epoke, hvor Anders Kjerkegaard har svunget dirigentstokken og styret det musikalske, har han tilført orkesteret et stort antal nye arrangementer. Med disse kan Jazzband Kolding nu præsentere et bredt og populært repertoire på mere end 50 jazz-, blues- og swingnumre.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Summa summarum: Det går musikalsk stærkt fremad for Jazzband Kolding! Spilleglæden er genfunden - og der ses lyst og positivt på fremtiden.....  Velkommen på Godset den 12. november!   -   Vi spiller gerne for dig......

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19.00