Santa Run i Tønder

#
Lørdag den 15. november 2014 kl. 15:00

Der er nu lukket for online tilmeldinger. Det er muligt at eftertilmelde sig på dagen fra kl.11.00. Har du spørgsmål vedr. Santa Run, så ring eller skriv 74724711 – info@tonderhandel.dk

Santa Run i Tønder støtter lokale børn

Træk i julemandskostume, løb en tur, hyg dig med festlig julestemning og koncert med L.I.G.A., Emmelie de Forest og Xander - og vær med til at hjælpe udsatte børn og unge i Tønder og omegn til et aktivt fritidsliv - den kombination er svær at trumfe. Tønder Handelsstandsforening arrangerer Santa Run lørdag den 15. november 2014 på Skibbroen i Tønder, hvor al overskud går til den lokale afdeling af velgørenhedsorganisationen Broen Danmark. Tilmeld dig løbet og vær med til at støtte udsatte børn og unge i Tønder med økonomisk og praktisk hjælp til et aktivt fritidsliv.

Du kan deltage i Santa Run på distancerne 3, 5 eller 10 kilometer, og inden start får du et julemandskostume udleveret, som løbet skal gennemføres i. Tag familien med og nyd en dag i høj julestemning midt i Tønder. Løberne sendes ud af Morgenministeriet fra Skala FM, og i målområdet underholder L.I.G.A, Emmelie de Forest og Xander med topaktuel dansk underholdning.

PROGRAM:

Kl. 12-14.30:
Indskrivning og udlevering af julemandsdragter og løbsnumre. (Skibbroen)
Kl. 14-.45 - 15.00:
Fælles opvarmning

kl. 15:
Morgenministeriet sender julemænd og nisser af sted på løb

Kl. 16-18:
Koncert ved målområdet: L.I.G.A, Emmelie de Forest og Xander.

TID: lørdag den 15. november 2014

STED: Skibbroen i Tønder

PRIS: kr. 125,- pr. deltager.
Familiepris (To voksne og to børn under 12 år): kr. 300,-

Billetgebyr: kr. 15


Hovedsponsor: Ecco

ARRANGØR: Tønder Handelsstandsforening

Arrangøren oplyser