Kvinder med passioner

#
Torsdag den 6. november 2014 kl. 19:00

Mød to kvinder og deres passion om at få det bedste ud af hver eneste dag. Annette Fredskov, Marathonkvinden og Michelle Kristensen, ernæringsekspert på Go´ Morgen Danmark på TV2.

Torsdag den 6. november kl. 19.00 på VUC i Sønderborg.

Annette Fredskov - en almindelig kvinde og en passion

Foredraget tager udgangspunkt i Annettes marathonprojekt. Hun fortæller hudløst ærligt om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Hele følelsesregisteret var i brug. Det var et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer.

Annette åbner op for sin værktøjskasse og taler blandt andet om at sætte drømmene fri, at sætte mål og nå dem, motivation, passion og forpligtelse samt at tage ansvar for sit liv.

• Man kan, hvad man vil. ALT kan lade sig gøre for ALLE.
Det der med at sige, jeg kan ikke, det holder ikke. Man kan træffe et valg om at lade være, og det er fint nok – men man skal ikke sige, at man ikke kan.
• Hvad er det, der får dit hjerte til at banke? Hvad motiverer dig?
• Uanset hvad livet byder os af udfordringer, er det altid vores eget valg og vores ansvar, hvordan vi håndterer det. Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer videre.
• Andre har ikke ansvaret for at gøre os glade. Det er vores eget ansvar.
• Hvis jeg vil have et anderledes resultat, må jeg gøre noget andet, end jeg tidligere har gjort.
• Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest.
• Det er dit ansvar at fortælle dig selv historier, der maksimerer din hverdag og din livskvalitet.
• Du opnår ikke succes ved at blive i din komfortzone.

Annette Fredskov er mest kendt som Marathonkvinden – hende der løb 366 marathon på 365 dage, men det handler om meget mere end marathon. Annette kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning. Foredragene er for alle.

I 2009 fik Annette Fredskov diagnosen sklerose – et spark i røven, som hun selv siger det. Beskeden om at hun skulle passe på med løbetræningen og ikke løbe langt provokerede hende til at sætte mål om at løbe hendes første marathon i oktober 2010. Det blev kærlighed ved første skridt.

Annette Fredskov kastede sig ud i sit livs udfordring, da hun som den første i verden satte sig for at løbe 366 marathon på 365 dage. Da hun passerede målstregen den 14. juli 2013, havde hun løbet 15.445,2 km og slidt mindst 20 par løbesko op. Ingen vil blot tilnærmelsesvis kalde det for en normal bedrift, men Annette beskriver stadigvæk sig selv som en almindelig kvinde. ”Jeg er først og fremmest mor og hustru”, siger hun.

Annettes projekt handler om at sætte sig et mål og gennemføre det. Hør hendes levende beretning om, hvordan hun i lyset af en alvorlig krise valgte selv at tage ansvar og få det bedste ud af livet. Det kan vi alle sammen lære af. ”Uanset hvad livet byder på af udfordringer, så bestemmer du selv, hvordan du vil håndtere dem.”

Annette har udgivet bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage” (2013).

Hun fortæller passioneret og intenst, så alle rives med. Mød hende, hør hende, spørg hende til råds, og bliv selv motiveret til at få det bedste ud af de muligheder, som tilværelsen giver dig.

Efter foredraget er der tid til spørgsmål og diskussion. Foredragene henvender sig til alle.


Michelle Kristensen – hjælper os til at få et bedre liv.

Hun har skrevet bogen “MK Bootcamp 6:1 lev det søde liv med faste 1 dag om ugen”, der udkom 26. maj 2014 på forlaget Lindhart og Ringhof, og bogen giver masser af inspiration til en effektiv måde at kickstarte et vægttab.

Som fast ernæringsekspert på Go’ Morgen Danmark har Michelle bl.a. stået i spidsen for programmets Go´ Kur 2014, hvor hun som kostvejleder med fast hånd guidede seerne gennem kuren.

Hendes foredrag udmærker sig ved med et stærkt glimt i øjet at tale direkte til mennesker. Michelle evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker befinder sig i i deres travle hverdag. På motiverende vis engagerer hun sine deltagere til at vælge en sundere livsstil, der tilfører energi, effektivitet, overskud og ikke mindst glæde og styrket selvværd.

Michelle er personlig træner for en række markante profiler, bl.a. har hun for nylig ”formet” skuespillerinden Sonja Richter til hendes rolle i ”Kvinden i buret”.

Hun er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen, human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet.

Få et bedre liv

• I dette underholdende foredrag får deltagerne Michelle Kristensens bud på et sundt liv anno 2014. Med et stort glimt i øjet slår hun fast, at det faktisk er forsvindende få danskere, der dør af sult – tværtimod er det som om, at vi prøver at spise os ihjel.
• Hun tager munden fuld og konstaterer, at vores indtag af mad og drikke kombineret med vores psykiske og fysiske tilstand, i høj grad definerer om vi er tilfredse mennesker eller ej. Kort sagt, vores indtag- og bevægelsesvaner, er direkte afgørende for om vi har et godt liv.
• I foredraget viser Michelle en række konkrete og simple øvelser, som deltagerne nemt og effektivt kan implementere i en travl hverdag – både derhjemme og på arbejdet.
• I foredraget viser Michelle en række konkrete og simple øvelser, som deltagerne nemt og effektivt kan implementere i en travl hverdag – både derhjemme og på arbejdet.
• Hun sætter fokus på kønnenes forskel, når det gælder sundhed. Hvorfor begynder mænd allerede efter en uges træning, at løfte stolt op i trøjen for at vise andre deres ikke tilstedeværende six-pack, mens kvinderne giver sig selv det ene slag i hovedet efter det andet og ser deres miniaturedeller gennem et forstørrelsesglas?
• I foredraget flytter Michelle deltagernes fokus, fra at sundhed ofte drejer sig om kropslig æstetik og udseende – til i højere grad at fokusere på de mange fordele, der er forbundet med at tillægge sig selv en marginalt sundere livsstil.
• Kort sagt – hvordan får vi en krop og en psyke, der står op og arbejder for os helt fra morgenstunden – fremfor at modarbejde os fra morgen til aften.

Præsenteres i samarbejde med VUC Syd

 


Arrangøren oplyser

Menu:
Saltimbocca af kyllingebryst
med puylinser, hårdt stegt peber og rucola
Spisning fra kl. 17.30

Program, ca. tider
Kl. 19.00 Annette Fredskov
Kl. 20.00 Pause
Kl. 20.30 Michelle Kristensen
Kl. 21.30 Tak for i aften

Det er muligt at købe deres bøger på aftenen og få dem signeret.