Plante smil og plante solskin

#
Lørdag den 4. oktober 2014 kl. 14:00

Oplev de kendte og dygtige sangere Martin Guldberg og Dorte Mørup Tagmose når de slåer pjalterne sammen og vil guide publikum gennem 4 årtier: 30’erne. 40’erne, 50’erne og 60’erne med kendte, smukke og sjove sange fra en svunden tid. Publikum kan glæde sig til en særdeles hyggelig stund, fyldt med minder.

Folkehjem Aabenraa lørdag d. 4. okt. 2014 kl. 14.00

Genhør sange fra Farinelli, smukke duetter, bl.a.skibet skal sejle i nat, og den gamle gartners sang. Sange af Kai Normann Andersen, Bent Fabricius Bjerre og mange mange flere.

Da bedstefar var ung, lå sneen højt vinteren igennem, solen skinnede altid om sommeren, og om søndagen blandede duften af karbonader sig lifligt med tonerne fra giro 413. Stemmer, man husker – Karl Bjarnhof, Stig Mervild, Arne ”Myggen,” og melodier, der stadig lever – ”Du er min øjensten”-” Er du dus med himlens fugle”-”Tak er kun et fattigt ord.” En lydkulisse til danskernes fridag, men også et minde om ungdomsvennen eller en hilsen til et familiemedlem, indsamlet i en sutsko eller i en ”Madam Blå.”

Martin Guldberg og Dorte Mørup Tagmose har ved flere lejligheder lavet koncerter sammen med stor succes og med sig har de pianisten Mats Rudklint, som gennem mange år har akkompagneret begge solister.

Teknisk arrangør: CB Management

Arrangøren oplyser