Rømø-historie på cykel

#
Lørdag den 16. august 2014 kl. 10:00

Spændende lørdagstur med biolog Svend Thougaard og skovfoged Anders Hauge Rahbek fra Naturstyrelsen Vadehavet som guider

Spændende lørdagstur med biolog Svend Thougaard og skovfoged Anders Hauge Rahbek fra Naturstyrelsen Vadehavet som guide.

Naturstyrelsen Vadehavet og JydskeVestkysten inviterer lørdag d. 16. august kl. 10.00 til en historisk cykeltur på Rømø.

Den centrale ø i den danske del af Vadehavet og midt i området, der er blevet en del af Verdens Naturarv, har en ikke særlig gammel, men spændende historie. Det er kun et par tusinde år siden, at den populære ferie- og bade ø indtog sin plads i dette helt unikke naturområde.

Vi skal cykle rundt på øen, og den mangeårige biolog ved Fiskeri- & Søfartsmuseet i Esbjerg, Svend Tougaard, der bor på Rømø, er guide sammen med skovfoged Anders Hauge Rahbek, Naturstyrelsen. Deltagerne vil undervejs få lejlighed til at opleve udviklingen ”på stedet”.

Turen slutter i Naturstyrelsens grillhytte i Tvismark, hvor en kulinarisk finale med godt til ganen og et glas rødvin vil afslutte cykelturen.

Pris: pr. person:
Abonnent: 165,00 kr.
Øvrige: 185,00 kr.

Arrangøren oplyser

Mødestedet er på Rømø, og adressen fremgår på biletten.