Kansas City Stompers til Krusmølle

#
Fredag den 8. august 2014 kl. 19:00

I dag hedder sangerinden Rikke Mølgaard - der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende garanteret en flok professionelle musikere - og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket

Kansas City Stompers - underholdningsmaskine

Fredag den 8. august kl. 19.00 2014 på Krusmølle

Pris Abonnent koncert 120,-
Øvrige 150,-
+ gebyr kr. 15,-

Pris Abonnent koncert inkl. grillmad 165,-
Øvrige 195,-
+ gebyr kr. 15,-
(Spisning starter kl. 18.30)

Kansas City Stompers har et store publikum i det Sønderjyske, så bestil i god tid. du oplever en super fint scene og søen danner baggrund for koncerten, du sidder på en skrående græsplæne, ta gerne en lav klap stol med, baren er åben og vi glæder os til at se jer på Krusmølle.
NB det vil ikke være muligt at tage mad og drikkevare med
Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, Navnet er nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sin første betalte gig i 1951!
Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.
Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.
Gennem årene har orkesteret været arbejdsplads for en lang række af de fremmeste musikere i Danmark - og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleder Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller sammen!
I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og LillBabs.

I 1976 udgav Kansas City Stompers "Tid til livet", hvor bl.a. Daimi medvirkede.

 

Arrangøren oplyser

Klæd jer på efter vejret og medbring gerne lille skråstol eller tæppe
(ikke campingstolen, da terræn skråner)
Det er ikke muligt selv at medbringe mad og drikkevarer
Indgang fra kl 18.00
Spisning kl. 18.30
Koncert starter kl 19.00