HelgolandSafari & Sæler

#
Lørdag den 9. august 2014 kl. 07:00

Helgoland er en helt speciel ø, så Sort Safari® og JydskeVestkysten inviterer til en spændende heldagstur med et særligt program. Det er rederiet Cassen Eils, der sørger for, at vi fra fastlandet får en dejlig sejltur til klippeøen i Helgoland Bugt

Helgoland er en helt speciel ø, så Sort Safari® og JydskeVestkysten inviterer til en spændende heldagstur med et særligt program. Det er rederiet Cassen Eils, der sørger for, at vi fra fastlandet får en dejlig sejltur til klippeøen i Helgoland Bugt.
Vi besøger ført den lille naboø, Düne, hvor vi kommer tættere på gråsæler og spættet sæl end noget andet sted. Det er en meget intens og "sælsom" oplevelse, der venter deltagerne, og hvor Sort Safaris naturvejleder fortæller om sælernes liv på en spændende og humoristisk måde.

Helgoland har desuden en spændende og sprængfarlig historie, der rummer danske elementer. Øen har også været hjemsted for sørøvere, og under 2. verdenskrig forsøgte de allierede at bombe øen væk.

Helgoland er toldfrit område og opholdet på øen byder også på tid til at slå en god handel af.

Afgang fra Møgeltønder kl. 07.00 og retur samme sted ca. kl. 20.30

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Cassen Eils (p.g.a. storm i Nordsøen) gennemføres en alternativ tur på Ejdersted-halvøen bl.a. med besøg ved Ejderdæmningen.

Info
Prisen inkluderer: morgenmad på udturen (kaffe og rundstykker), en lettere fiske- eller svinekødsanretning på hjemtu-ren, sejlads, overnatning m. morgenmad samt bus fra Møgeltønder t/r.
Praktisk fodtøj og overtøj efter årstiden.
Medbring gerne en kikkert.
Forventet hjemkomst: kl. ca. 20.30.
Husk pas og € til aftensmad, frokost, drikkevarer og evt. indkøb på øen.

Arrangøren oplyser

Inkluderet i prisen er morgenmad og middag om bord på Funny Girl/Cassen Eils
Afgang fra Møgeltønder, mødested oplyses på billetten.