Chris MacDonald - Sundhed i et bredt perspektiv

#
Tirsdag den 4. november 2014 kl. 19:00

Chris MacDonald præsenterer i dette foredrag de seneste resultater og forskning indenfor sundhed – fra motivation, fysisk aktivitet, søvn, stress til kost – serveret med masser af humor.

Den 4. november 2014 kl. 19.00 - ca. 21.00
på Gram Slot, Den Holstenske Lade

I dag foregår alt i et hæsblæsende tempo og livet leves i overhalingsbanen. Vi skal nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det eneste, der ikke ændrer sig er, at der stadig kun er 24 timer i døgnet.
Det er en verden, som bliver svær at stoppe og kun meget få mennesker formår at trække i håndbremsen og trække ud i nødsporet – bare en gang i mellem. Derfor bliver det afgørende at installere en opdateret servicepakke og iklæde sig det rette sikkerhedsudstyr. Et sikkerhedsudstyr, hvor søvn, motion, kost og stress-balance er grundstenene, som i høj grad reguleres af mentale mekanismer.

I dette tankevækkende og underholdende foredrag vil Chris MacDonald motivere og inspirere, så alle går derfra med modet til at tage det første skridt mod et sundere og bedre liv. Det er ikke let eller overstået på 10 dage, men det er det hele værd.

Arrangøren oplyser

Den 4. november 2014 kl. 19.00 - ca. 21.00 på Gram Slot, Den Holstenske Lade